Date companie
 
 
 
 

Se redeschid restaurantele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluburi, restaurante
 

Restaurantele și cafenelele se redeschid, din 1 septembrie! Măsura se aplică în județele unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori. Așa a stabilit Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Programul de lucru al operatorilor economici nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 24.00. Ultima comandă poate fi preluată cel târziu la orele 23.00. A fost majorat și numărul de persoane care pot participa la evenimente private la 50 în spațiu închis, respectiv 100 în spațiu deschis. De la 1 septembrie se redeschid și cinematografele și teatrele. Sunt obligatorii purtarea măștii și respectarea distanței de doi metri între persoane.

În schimb, rămâne suspendată activitatea cluburilor, discotecilor și a barurilor amenajate în interiorul clădirilor. Totodată, spectacolel de tip drive-in sunt permise numai dacă ocupanții unui autovehicul sunt membrii aceleași familii sau reprezintă grupuri de până la 3 persoane. Spectacolele, concertele, evenimentele culturale publice sau private sunt permise numai cu participarea a maximum 500 de spectatori cu locuri pe scaune. Scaunele trebuie să fie la o distanță de minimum doi metri unul față de celălalt, iar purtarea măștii sanitare este obligatorie.


Se redeschid restaurantele

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Restaurantele, cafenelele și cinematografele, redeschise la interior în Sibiu ( 3 Ianuarie 2021 )

  Localurile din Sibiu se redeschid! Toate restaurantele și cafenelele din oraș și-au reluat activitatea la interior, în limita a 30% din capacitate. Relaxarea restricțiilor vine după ce rata de infectare din Municipiul Sibiu a ajuns la 1,98 de cazuri la mia de locuitori. 

 • Restaurantele și cafenelele din București se închid din nou ( 7 Octombrie 2020 )

  Lovitură pentru lucrătorii din domeniul HoReCa! Se închid barurile, restaurantele și discotecile din București. Și cazinourile și sălile de jocuri de noroc își închid porțile. Rămân deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior. Decizia vine după ce numărul de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus a crescut vertiginos.

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților ( 8 Iunie 2020 )

  Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților din 15 iunie, odată cu faza a II-a de relaxare! Antreprenorii din domeniu au înaintat o scrisoare deschisă către Guvern, prin care cer să fie permis accesul...

 • Nereguli grave, în unitățile de cazare și restaurantele de pe litoral ( 22 Iulie 2019 )

  Amenzi de peste 700.000 de lei, aplicate de comisarii Protecției Consumatorului, în urma neregulilor grave descoperite în unitățile de cazare și localurile de pe litoral! Aceștia au găsit, printre altele, altele, căzi cu mucegai...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2