Date companie
 
 
 
 

Sfârșit tragic pentru doi muncitori din Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pamant, mal
 

Anchetă la Craiova, după ce doi muncitori au murit striviți de un mal de pământ. Cei doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 56 de ani, executau lucrări de construcție, pe un teren privat. La un moment dat, pământul s-a surpat peste ei. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Salvatorii au ajuns de urgență la fața locului și au scos trupurile neînsuflețite ale celor doi muncitori.

VOX: "Intervenția a fost foarte dificilă pentru că era un pericol să-i rănească și pe colegii care lucrau la scoaterea victimelor și un cofrag de metal care trebuia să asigure a căzut și i-a surprins pe cei doi muncitori."

VOX: "Era pericol să cadă și casa de deasupra care era la cinci metri de unde am lucrat era pericolul să se surpe și malul și locuința de deasupra locului."

VOX: "Un dulgher și un fierar, ambii angajați cu forme legale la asociație."

Cei doi erau angajați la o firmă de construcții din Craiova. Polițiștii și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj încearcă să clarifice circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • A murit strivit de un mal de pământ ( 21 Iunie 2017 )

  Sfârșit tragic pentru un tânăr de 21 de ani din comuna Ionești, județul Vâlcea. Acesta a murit strivit sub un mal de pământ. Tânărul săpa o fântână, alături de mai mulți muncitori, în momentul în care solul nisipos s-a surpat, iar tânărul a rămas blocat la o adâncime de 12 metri.

 • Livezile, viile și culturile de rapiță, afectate de viscol ( 22 Aprilie 2017 )

  Viscolul și înghețul au afectat livezile de pomi fructiferi, viile și culturile de rapiță. Agricultorii spun că asigurările nu pot acoperi pagubele considerabile. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, preciza, vineri, cu privire...

 • Protest pentru pământ, la Feleacu ( 7 Noiembrie 2016 )

  Proteste de amploare în județul Cluj! Peste 300 de localnici din comuna Feleacu au ieșit în stradă ca să-și strige nemulțumirile. Oamenii protestează față de amplasarea separatoarelor de mers pe Drumul Național 1, dar cer să le fie retrocedate și terenurile confiscate în timpul comunismului.

 • Un muncitor din Capitală a fost la un pas de moarte după ce a fost prins sub un mal de pământ ( 26 Octombrie 2016 )

  A trecut prin momente cumplite! Un muncitor din Capitală a fost la un pas de moarte după ce a fost prins sub un mal de pământ în timpul unor lucrari la rețeaua de canalizare.

 • Un bărbat de 58 de ani a murit după ce un mal de pământ a căzut peste el ( 9 Decembrie 2015 )

  Anchetă după tragedia din Prahova! Un om a murit după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Bărbatul de 58 de ani lucra împreună cu un coleg la schimbarea unor conducte pe o stradă din Câmpina. Cei doi se aflau la aproximativ 3 metri adâncime, când malul de pământ s-a prăbusit peste ei. Ceilalți colegi au sunat imediat la 112, iar mai mulți pompieri s-au chinuit zeci de minute să-i scoată pe cei doi.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 23 Feb. 2018

1 USD = 3.7813 RON
-0.0054
1 EUR = 4.6552 RON
0.0013
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2