Date companie
 
 
 
 

Sfaturile Poliției Române, pentru un concediu fără surprize neplăcute

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concediu, bilete, politie, avion, card, recomandari, agentii, sfaturi
 

Este vremea concediilor, a relaxării, dar un pic de prudență nu strică, atunci când sunt programate vacanțele. Poliția Română le recomandă celor care aleg să călătorească cu avionul spre destinațiile de vacanță să se informeze cu atenție referitor la agenția de la care cumpără bilete. Oamenii sunt sfătuiți să fie prudenți atunci când trebuie să ofere detalii ale cardului de credit sau ale conturilor bancare.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter ”Polițiștii spun că este preferabil să cumpărați de la companii cunoscute sau cu care ați mai avut anterior contacte comerciale. Mai mult, ar fi bine să urmăriți și comentariile de pe forumuri ori de pe site-urile de evaluare a serviciilor și să luați în serios aspectele negative semnalate de alți clienți.”

Rezervările de locuri pentru zborurile cu avionul se fac cu ajutorul sistemelor internaționale computerizate de rezervări, care permit accesul agenției la baza de date a companiei și rezervarea efectivă a locurilor pentru o anumită cursă în favoarea pasagerilor. Rezervările sunt gratuite și se fac înaintea datei de plecare. Odată cu efectuarea rezervării, pasagerul va primi de la agenție informații referitoare la prețul zborului. De asemenea, va primi și informațiile referitoare la condiții, restricții și reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumpărat în baza respectivei rezervări, mai amintește Poliția Română.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cardul de sănătate, obligatoriu pentru anumite servicii ( 1 Iulie 2020 )

  De astăzi, cardul de sănătate devine obligatoriu pentru anumite servicii medicale. Printre acestea, se numără serviciile de spitalizare de zi sau continuă, investigațiile paraclinice, precum RMN-ul sau ecografia...

 • Cardurile de sănătate eliberate până în 2014, valabile încă 7 ani ( 26 Iunie 2020 )

  Schimbări privind cardurile de sănătate! Guvernul a aprobat un act normativ potrivit căruia, începând cu luna iulie, cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise și vor avea o valabilitate de șapte ani.

 • Angajați ai Aeroportului Otopeni, bănuiți că furau produse de lux din containere ( 18 Iunie 2020 )

  59 persoane, audiate în cazul produselor de lux furate din Aeroportul Otopeni! Mai mulți angajați sunt bănuiți că au furat produse alimentare, parfumuri, bijuterii și ceasuri destinate vânzării la bordul aeronavelor.

 • Sfaturi de la salvamontiști, pentru a ne proteja de fulgere ( 17 Iunie 2020 )

  Sfaturi pentru a ne feri de fulgere! Reprezentanții Salvamont Maramureș au postat pe contul lor de Facebook o serie de recomandări referitoare la cum trebuie să ne comportăm atunci când suntem surprinși de o furtună.

 • Se redeschid agențiile Loto ( 13 Iunie 2020 )

  Agențiile Loteriei Române se redeschid, luni, iar primele trageri loto vor avea loc în 21 iunie. Odată cu redeschiderea agențiilor, se reia și plata câștigurilor, care a fost suspendată încă din 25 martie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2