Date companie
 
 
 
 

Sfaturile Poliției Române, pentru un concediu fără surprize neplăcute

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concediu, bilete, politie, avion, card, recomandari, agentii, sfaturi
 

Este vremea concediilor, a relaxării, dar un pic de prudență nu strică, atunci când sunt programate vacanțele. Poliția Română le recomandă celor care aleg să călătorească cu avionul spre destinațiile de vacanță să se informeze cu atenție referitor la agenția de la care cumpără bilete. Oamenii sunt sfătuiți să fie prudenți atunci când trebuie să ofere detalii ale cardului de credit sau ale conturilor bancare.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter ”Polițiștii spun că este preferabil să cumpărați de la companii cunoscute sau cu care ați mai avut anterior contacte comerciale. Mai mult, ar fi bine să urmăriți și comentariile de pe forumuri ori de pe site-urile de evaluare a serviciilor și să luați în serios aspectele negative semnalate de alți clienți.”

Rezervările de locuri pentru zborurile cu avionul se fac cu ajutorul sistemelor internaționale computerizate de rezervări, care permit accesul agenției la baza de date a companiei și rezervarea efectivă a locurilor pentru o anumită cursă în favoarea pasagerilor. Rezervările sunt gratuite și se fac înaintea datei de plecare. Odată cu efectuarea rezervării, pasagerul va primi de la agenție informații referitoare la prețul zborului. De asemenea, va primi și informațiile referitoare la condiții, restricții și reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumpărat în baza respectivei rezervări, mai amintește Poliția Română.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2