Date companie
 
 
 
 

Sid, câinele-vameș, iese la pensie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vama, caine
 

Câinele SID, spaima traficanților de țigări din Vama Porțile de Fier I din Mehedinți iese la pensie! După aproape zece ani de activitate, în care a descoperit peste un milion de țigarete, SID lasă locul altui câine mai tânăr.

AMBIANȚĂ

AMBIANȚĂ

VOX: "Având în vedere apropiata vârstă de retragere a lui SID a rezultat aproape un milion 500 de pachete de țigări pe care am reușit să le confiscam de la diferite mașini în care erau ascunse.

VOX: "Câinele este încă în vervă, însă după 7 ani de activitate, după 8 ani noi trebuie să îi reformăm, a făcut foarte multe sărituri în mașini, în camioane ceea ce pentru un caine nu sunt activități naturale."

Câinii specializați în descoperirea de tutun sau droguri sunt folosiți acolo unde omul, cu aparatele de detectare, nu poate găsi substanțele suspecte.

VOX: "E necesar prin vamă un obiect din ăsta. De ce ieșe la pensie așa repede? E greu de înlocuit un astfel de animal."

VOX: "Pot să ajungă acolo unde omul nu ajunge, cantități de țigări cat și droguri, avem o colaborare foarte bună."

Deși SID va ieși la pensie, vameșii îi avertizează pe traficanți să nu se bucure, deoarece locul lui va fi luat de un alt câine tânar, specializat în descoperirea de tutun, dar și de droguri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Intervenție de salvare a unui câine căzut în Târnava Mare ( 21 Ianuarie 2021 )

  Intervenție emoționantă a pompierilor din Blaj! Un câine care a căzut într-un râu înghețat a fost scos la mal de salvatori. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne...

 • Turiștii români, retestați pentru coronavirus la Vama Kulata-Promachonas ( 30 Iulie 2020 )

  Coadă kilometrică, la Vama Kulata-Promachonas, din cauza măsurii de retestare a turiștilor din zone puternic afectate de coronavirus, care doresc să călătorească în Grecia!

 • Aglomerație de coșmar, la Vama Nădlac și în alte vămi ( 17 Mai 2020 )

  O nouă zi cu aglomerație infernală, în vămile românești! Anchetele epidemiologice au dus la formarea unor cozi uriașe de mașini și au mărit mult timpul de așteptare, șoferii fiind nevoiți să stea și 8 ore, pentru a trece...

 • Dosar penal, pe numele unui bărbat care a bătut fără milă un câine ( 14 Aprilie 2020 )

  Imagini șocante surprinse pe o stradă din Otopeni! Un individ a fost filmat în timp ce bătea un câine golden retriever. În imagini se observă cum bărbatul se năpustește asupra câinelui și îl lovește cu o bâtă în spate, atât de tare...

 • Câinele jandarm Pabal a ieșit la pensie ( 1 Februarie 2020 )

  Pabal, câinele jandarm din Covasna, a ieșit la pensie! Ciobănescul german care a lucrat timp de șapte ani alături de jandarmii din Covasna, a ieșit din activitate, iar colegii alături de care a lucrat i-au organizat o ceremonie de rămas bun și l-au medaliat. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2