Date companie
 
 
 
 

Spectacol extraordinar, dedicat mamei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ziua Femeii
 

Palatul Național al Copiilor din Capitală a găzduit un spectacol extraordinar dedicat celei mai iubite ființe de pe pământ: mama. Arys Olteanu și Maria Toma, componenții trupei ARYMA au cântat împreună cu Doru Todoruț o piesă foarte frumoasă: "Mulțumesc, iubită mamă!".

AMBIANȚĂ muzicală

Această colaborare este una de excepție, artistul promovând tinerele talente. Împreună cu ei au cântat toți cei prezenți omagiind la unison mama.

TEODORA BENTZ

director, Palatul Național al Copiilor din București
"În felul nostru al copiilor și al profesorilor coordonatori am cântat, am dansat, am spus poezii, toate despre primăvară, despre mama, despre mărțișor și despre miracolul eternei primăveri căci aceasta este săptămâna femeilor, mamelor, iar noi am sărbătorit-o extraordinar. Mulțumim tuturor invitaților care au cântat cu cercurile, palatului, actorilor și dansatorilor extaordinari care alături de copii au ridicat 800 de oameni în picioare. Încă o dată, mulțumiri tuturor."

Au fost prezenți pe scenă, alături de Corul Meloritm, MusicAll și toate cercurile de la Palatul Copiilor.


Spectacol extraordinar, dedicat mamei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Femeia, sărbătorită de 8 Martie ( 8 Martie 2014 )

    Ziua Femeii este celebrată de 8 Martie, în fiecare an. In tara noastra nu se sarbatoreste doar Femeia ci si Mama. De altfel, Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. In fiecare primavara, ei o sărbătoreau pe Rhea, mama tuturor zeilor. În Bucuresti, doamnele au venit împreună cu soții la târgul de meșteri și produse tradiționale de la Muzeul Țăranului Român, unde au primit cadouri... practice.

  • Tinerele din București au luat cu asalt cluburile ( 9 Martie 2011 )

    Doamnele si domnisoarele din Capitală au luat cu asalt cluburile, in noaptea de 8 spre 9 martie. Tinerele au sărbătorit, astfel, Ziua Femeii cu show-uri de streaptease...masculin si prezentări de modă cu manechine cu mușchi si zambete seducătoare. N-a durat mult până reprezentantele sexului frumos s-au dezlãntuit.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2