Date companie
 
 
 
 

Tinerele din București au luat cu asalt cluburile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : femeile au luat cu asalt cluburile, doamne si domnisoare, Ziua Femeii, streaptease masculin, prezentari de moda, 8 martie
 

Doamnele si domnisoarele din Capitală au luat cu asalt cluburile, in noaptea de 8 spre 9 martie. Tinerele au sărbătorit, astfel, Ziua Femeii cu show-uri de streaptease...masculin si prezentări de modă cu manechine cu mușchi si zambete seducătoare. N-a durat mult până reprezentantele sexului frumos s-au dezlãntuit.

AMBIANTÃ (fete din Regie care danseazã)

AMBIANTÃ (fata si animatorul)

VOX: "Cel mai misto 8 Martie! Ar trebui sã fie ziua mea!"

AMBIANTÃ (manechini în prezentarea lui Botezatu)

VOX: "A fost foarte frumos! Prezentarea lui Botezatu, excelentã!"

VOX: "-Dar tu câte vase ai lãsat nespãlate azi? -Niciuna! A fost ziua mea, deci îmi permit o zi liberã, nu? -Si-atunci cine a spãlat vasele? -Pãi nu am mâncat acasã!"

VOX: "-De ce n-ai lãsat-o singurã sã se distreze si ai venit dupã ea aici? -Pãi e problemã mare cu ea. Nu e cuminte deloc oricum! -Nu e asa cã ai venit din invidie pentru cã erau striperi aici? -Da, categoric, da!"

Fetele au rămas convinse că descătușarea energiilor și eliberarea spiritelor din cluburile bucureștene de la inceputul acestei luni au marcat startul unei primaveri frumoase.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Spectacol extraordinar, dedicat mamei ( 8 Martie 2024 )

  Palatul Național al Copiilor din Capitală a găzduit un spectacol extraordinar dedicat celei mai iubite ființe de pe pământ: mama. Arys Olteanu și Maria Toma, componenții trupei ARYMA au cântat împreună cu Doru Todoruț o piesă foarte frumoasă: "Mulțumesc, iubită mamă!".

 • 8 martie, o zi cu semnificație aparte ( 7 Martie 2022 )

  Mâine sărbătorim 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. O zi cu o semnificație aparte, în contextul dramatic al războiului din Ucraina. Acum, mai mult decât oricând trebuie să învățăm să prețuim...

 • Cluburile din București au fost pline de doamne și domnișoare care au sărbătorit opt martie în avans ( 6 Martie 2016 )

  Deși mai sunt două zile până la ziua femeii, în cluburile din Capitală s-a sărbătorit în avans! Și nu oricum! Pentru doamne și dominșoare, meniurile au fost personalizate. La fel și muzica, tocmai bună pentru dansuri ce au făcut deliciul domnilor!

 • Noapte albă în piețele de flori din Capitală ( 8 Martie 2015 )

  Noapte albă în piețele de flori din Capitală! Florăresele au scos toată marfa la vânzare, iar clientii nu au întârziat să apară. Comerciantii susțin, însă, că e un "8 martie" mai sărac decât în anii trecuți, iar asta se vede în încasări.

 • Femeia, sărbătorită de 8 Martie ( 8 Martie 2014 )

  Ziua Femeii este celebrată de 8 Martie, în fiecare an. In tara noastra nu se sarbatoreste doar Femeia ci si Mama. De altfel, Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. In fiecare primavara, ei o sărbătoreau pe Rhea, mama tuturor zeilor. În Bucuresti, doamnele au venit împreună cu soții la târgul de meșteri și produse tradiționale de la Muzeul Țăranului Român, unde au primit cadouri... practice.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2