Date companie
 
 
 
 

Surpriză în pâine

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : paine, broasca
 

O familie din județul Buzău s-a speriat cumplit! Un bărbat a gasit într-o pâine, în timp ce se afla la masă ... o broască. Omul a făcut de urgență plângere la OPC și vrea ca fabrica de pâine să fie amendată cât mai repede.

AMBIANȚĂ: "Să nu fie altceva. Să nu fie gândac. Nu, mă, e broască. E broască toată ziua, nu vezi că are gura?"

Barbatul a cumparat pâinea de la un magazin din Smeeni. Apucase să mănânce din ea împreuna cu soția și copilul, când femeia a observat că este ceva în ea.

VOX: "Asa ceva nu am întâlnit niciodată, mai ales din pâine produsă în România. Am trimis un mail catre protectia consumatorului si asteptam un raspuns. Din partea firmei care a produs painea, ati luat legatura cu cineva? A sunat cineva, mi-a spus ca e directorul de firma, nu mi-a vorbit frumos. Cand am sunat eu din nou mi s-a inchis telefonul in nas."

Culmea, patroana magazinului de unde a fost cumparată pâinea a renunțat să se mai aprovizioneaza de la acea brutărie din Buzau.

VOX, patroana magazin: "N-am nicio problema, eu am luat painea. Cine a fabricat-o, ala sa raspunda. Eu am renuntat sa mai iau paine de la ei."

Deocamdata, producătorul de pâine nu a dat nicio o explicație despre broasca aflată în pâine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pâinea anului 2016, preparată la Urlați ( 26 Iunie 2016 )

  La Urlați, în județul Prahova, se prepară cea mai bună pâine din țară! Este vorba de pâinea albă cu cartofi, preparată după o rețetă tradițională cu ingrediente naturale și fără E-uri. Calitățile pâinii cu cartofi au fost recunoscute de jurații celui mai mare concurs de profil, organizat la Târgu Mures. Dintre cei peste 200 de participanți din toată țara, locul întâi...

 • Alimente transportate cu elicopterele, în localitățile izolate de nămeți ( 1 Februarie 2014 )

  Pâine, apă și conserve de la rezerva de stat au fost distribuite sinistraților zăpezii cu ajutorul elicopterelor! În localitățile izolate din județul Tulcea, jandarmii și reprezentanții unei firme de distributie le-au distribuit sătenilor înzăpeziți trei mii de pâini. Un elicopter al Ministerului de Interne, încărcat cu alimente, a fost trimis și în județul Brăila. Sâmbătă dimineața, în județul Brăila mai erau izolate șapte sate, din cinci comune.

 • Bătaie pe pâine de frica viscolului ( 29 Ianuarie 2014 )

  Prognoza meteo nefavorabilă i-a speriat pe localnicii din satele deja acoperite de nãmeți. Pentru cã ar putea rãmâne din nou izolați, oamenii s-au imbulzit sã cumpere pâine. Brutarii de la Reviga, Ialomița au muncit la foc continuu, dar tot n-au fãcut fațã comenzilor. Painea s-a cumpãrat cu sacul.

 • Reducerea TVA la pâine a majorat producția fiscalizată, în industria de morărit și panificație ( 4 Noiembrie 2013 )

  Reducerea TVA la pâine de la 24 la 9 la sută a majorat producția fiscalizată în industria de morărit și panificație și a scăzut sensibil prețurile plătite de consumatori. Este declarația făcută la Târgul Internațional Indagra de președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase, Aurel Popescu. Potrivit președintelui ROMPAN, în timp de prețurile au scăzut în medie cu 12%, producția fiscalizată...

 • Pâine gigant, la Târgul de Produse Tradiționale de la Romexpo ( 3 Noiembrie 2013 )

  Vizitatorii Târgului de Produse Tradiționale deschis, în acest week-end, la Romexpo, în capitală, au fost întâmpinați cu o pâine uriașă, cu cârnați afumați, pastramă de berbecuț, brânză în piele de oaie și în coajă de brad, prăjituri de casă și must dulce.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2