Date companie
 
 
 
 

Sute de oameni au venit de la prima oră în fața birourilor de pașapoarte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concediu, aglomeratie, pasapoarte
 

Ca la fiecare sfarsit de vară, românii care care lucrează în străinătate și sunt acum în concediu în țara natală au luat cu asalt birourile care eliberează pașapoarte.

Inca din zori, zeci de vasluieni au incercat sa prinda un loc in față.

VOX: "Vin de la 85 de km. -La ce ora v-ati trezit sã ajungeti aici? -La ora patru, cinci am fost aici. (...) Am trei zile de când stau sã fac si eu douã pasapoarte pentru fetite."

VOX: "De la patru am plecat acasã, sã prind rând pentru cã sunt douã zile de când stau pentru astea.(...) Ieri am ajuns la 1, dar n-am putut sã fac nimic pentru cã au zis, cã fac 15 pe orã."

AMBIANȚĂ: "Nu vine un sat întreg pentru o singurã persoanã. Vã rog frumos, sunt mame cu copii care nu ajung sã treacã. Vi se pare normal?"

VOX: "Mã aflu aici pentru a-mi reface pasaportul. -De cât timp stai? -De aproape trei ore. -Ce vrei sã faci cu pasaportul? -Sã plec la scoalã, în Italia."

Aceeași situație și in Bacău.

VOX: "Pe data de ieri, am avut un numãr de 382 de pasapoarte eliberate, un numãr record."

VOX: "La un judet intreg, 16 persoane e foarte putin. E numai un birou de eliberari.

VOX: "E foarte cald si cu multã rãbdare poate se ajunge."

În lunile de vară, numărul cererilor a crescut de trei ori față de restul anului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Aglomerație la mall ( 17 Iunie 2020 )

  Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

 • Aglomerație de coșmar, la Vama Nădlac și în alte vămi ( 17 Mai 2020 )

  O nouă zi cu aglomerație infernală, în vămile românești! Anchetele epidemiologice au dus la formarea unor cozi uriașe de mașini și au mărit mult timpul de așteptare, șoferii fiind nevoiți să stea și 8 ore, pentru a trece...

 • Procedurile de eliberare a pașapoartelor, simplificate ( 11 Octombrie 2018 )

  Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că că se simplifică procedurile pentru obținerea pașaportului! Astfel, termenul de eliberare a pașapoartelor simple electronice se reduce de la 30 de zile la 15 zile lucrătoare de...

 • Măsuri pentru eficientizarea eliberării pașapoartelor ( 28 Iulie 2018 )

  Program prelungit și mai multe ghișee la Pașapoarte. Șeful Direcției Generale de Pașapoarte a prezentat, sâmbătă, măsurile luate pentru eficientizarea eliberării documentelor de călătorie. El a precizat că, începând de luni...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2