Date companie
 
 
 
 

Tânărul acuzat de viol, după incidentul de la Râșnov, a făcut recurs

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : studenta, rasnov, viol
 

Bărbatul acuzat că a violat o studentă basarabeană, la o pensiune din Râșnov, a declarat recurs la decizia de arestare preventiva. Desi medicii spun că fata a fost agresată sexual cu puțin timp înainte de a cădea de la balcon, suspectul, în vârstă de 28 de ani, neagă acuzația. Acesta a intrat în greva foamei, în semn de protest față de mandatul de reținere pentru 29 de zile.

AMBIANTA cu tânarul care iese cu multi polițiști din sala de judecată

LIVIU NAGHI, comisar, I.P.J. Brașov: "Turistul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol."

Martorii susțin că cei doi tineri s-au împrietenit chiar în seara incidentului, la o petrecere organizată în pensiune. Spre dimineață, tinerii s-au retras într-o cameră.

VLADIMIR CIOLACU, avocat: "Au avut loc anumite jocuri erotice, însă fără să aibă loc un viol. (...) Inculpatul (...) s-a retras în camera sa, unde s-a culcat și abia ulterior, la vreo jumătate de oră, o oră, s-a auzit bubuitura cu căzătura fetei de la balcon. (...) Chiar el a fost cel care a găsit-o, împreună cu cumnatul său și cu încă o fată."

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a ieșit din comă, dar pentru că se află sub influența sedativelor, anchetatorii nu-i pot lua deocamdată o declarație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2