Date companie
 
 
 
 

Taraful Cleante, pe scena "Opriți timpul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Opriți timpul, Cleante
 

Doar două săptămâni ne mai despart de un nou sezon al emisiunii "Opriți timpul"! În fiecare duminică vă veți bucura de prezența Tarafului Cleante. Diana Matei și Marian Cleante ne-au primit în casa lor și ne-au prezentat cartea de vizită pe care scrie muzică lautarească, jazz, folclor, café concert, pop-dance, rock și cover-uri, genuri care i-au consacrat de 17 ani. Îi puteți urmări în fiecare duminică de la ora 13:00, la Național TV.

DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE, artiști

"Taraful Cleante o să fie acolo, alături de Corina Chiriac și de noul moderator al emisiunii, pentru că alături de Corina va fi și spumosul Adrian Enache. Nu putem să îi spunem decât spumos, pentru că chiar așa este. Sezon nou, invitați excepționali, vă pregătim și o ediție de Paște, de pomină, așa cum trebuie și cu multe năzbâtii, cum numai echipa de la Opriți timpul vă poate pregăti. O să abordăm multe stiluri muzicale, cum v-am obișnuit, noi Traful Cleante, împreună cu Diana Matei.”

Buna dispoziție și atmosfera placută pe care o creează este întreținută cu profesionalism de membrii echipei. Experiența acumulată de-a lungul timpului îi face să interacționeze foarte bine cu publicul.

DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE, artiști

"Oamenii, la petrecerile la care mergem, chiar se distrează și puteți să faceți un research așa. Lăsați-mă pe mine că sunt modest: extraordinar. Suntrem atât de buni, încât lumea se distrează. O petrecere, indiferent unde mergi, o petrecere la care oamenii dansează, e o petrecere reușită. Important e să iei pulsul, știi, când mergi undeva. Eu nu-mi fac un playlist de acasă, întotdeauna îmi urmăresc sala, urmăresc publicul, văd cam ce se întâmplă și îmi dau seama după prima melodie cam care este direcția.”

Instrumentele clasice care definesc un taraf, asociate cu instrumentele moderne, fac savuroase spectacolele lor. Astfel, Taraful Cleante abordează stiluri muzicale variate. Diana Matei și Marian Cleante reușesc să impresioneze prin show-uri de excepție. Ca în orice altă profesie, munca și seriozitatea sunt pe primul plan.

DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE, artiști

"Oamenii au primit foarte bine, cand am început, efectiv, proiectul am venit cu o fuziune. Of, ce dor a fost muzică lăutărească, chiar și muzică populară, dar cu predilecție muzică lăutărească pe ritmuri moderne. Oamenii au primit foarte bine, pentru că am îmbrăcat o imagine foarte frumoasă, am venit cu ceva foarte fresh, puțin mai actual, cu piesele vechi, nemuritoare, pentru că oamenii se vor regăsi întotdeauna în muzica părinților, în muzica bunicilor, cumva e o chestiune de nostalgie.”

Certurile și respectul, spun ei, sunt ingredientele din rețeta de succes a carierei lor. Diana Matei și Marian Cleante lucrează de doi ani la proiectul Babilonia și pregătesc mai multe piese și multe surprize pentru fanii lor, pe care le vor concretiza într-un muzical.


Taraful Cleante, pe scena "Opriți timpul"

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Prima ediție a „Start Show România”, duminică, la Național TV ( 18 Septembrie 2020 )

  Începe numărătoarea inversă până la momentul lansării marelui spectacol de televiuziune Start Show România, pe Național TV! În noul decor instalat în studioul care găzduiește excepționalul show de televiziune pregătirile...

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” ( 13 Septembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” ( 12 Septembrie 2020 )

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 • Pe 10 mai, spectacolul începe la Național TV de la ora 13.00 ( 4 Mai 2020 )

  „Opriți Timpul”, din nou în topul preferințelor telespectatorilor! Spectacolul cu îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache drept prezentatori, a realizat, ieri, o medie de audiență de 443.000 persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost atins la ora 14.59, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 673.000 de persoane. A fost înregistrată cea mai bună performață din acest sezon, dar și din ultimii 6 ani.

  AMBIANTA

 • 500.000 de oameni au oprit timpul, alături de noi ( 20 Aprilie 2020 )

  De Sfintele Paști, telespectatorii celui mai nou spectacol de televiziune din România, “Opriți Timpul”, au avut parte de o ediție specială maraton, de patru ore. Iar eforturile echipei care realizează emisiunea dumneavoastră preferată, din fiecare duminică, au fost răsplătite, pentru că ați ales să fiți alături de noi. 291.000 de persoane au urmărit fiecare minut din "Opriți Timpul", emisiune prezentată de îndrăgiții Corina Chiriac și Adrian Enache.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2