Date companie
 
 
 
 

Teatrul Masca se pregătește să sărbătorească 24 de ani de la înființare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, masca, aniversare, teatrul, actori, malaimare
 

Teatrul Masca va aniversa, în acest weekend 24 de ani, de la înființare. Cu această ocazie, actorii vor prezenta publicului șase dintre cele mai îndrăgite spectacole. De asemenea, spectatorii vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri susținute de actorii teatrului, pe diverse teme, cum ar fi comedia dell'arte, improvizație, mască, montaj și rostire.

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca "Îi așteaptă foarte multe lucruri pe bucureșteanul de rând și pe profesionistul de teatru, pentru că 24 de ani înseamnă o experiență suficientă, ca să putem etala câteva tipuri de discursuri teatrale și ceva cu totul nou. Câțiva dintre actorii teatrului sunt chemați să intre în galeria celor care pot să transmită ceea ce au învățat, galeria profesorilor. "

Actorii se pregătesc intens pentru spectacolele ce vor încânta publicul.

OANA DRAGNEA, actriță, Teatrul Masca  "Pentru 24 de ani, vă pregătim un eveniment foarte frumos la Teatrul Masca, plus două spectacole. Acum, repetăm " Lacătele dragostei", un moment de statuie vivantă. "

EUGENIU PETRESCU, actor, Teatrul Masca "Eu sunt îndrăgostitul, ea e îndrăgostita, și prindem lacătul de dragoste, pentru o dragoste puternică, ca un simbol al iubirii. "

Pe lângă spectacole, teatrul a pregătit și o expoziție de măști. Înființat în mai 1990, sub direcția lui Mihai Mălaimare, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă și expresie corporală din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Postul de televiziune Favorit TV a împlinit 16 ani ( 15 Decembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare în familia Centrului Național Media! Postul de televiziune Favorit TV, adresat iubitorilor de muzică populară românească, împlinește, astăzi, 16 ani! Încă de la debut, televiziunea Favorit a fost alături de dumneavoastră cu emisiuni de suflet, artiști de seamă, muzică populară din toate zonele țării și tradiții și obiceiuri românești.

 • Condițiile în care masca de protecție NU este obligatorie ( 26 Octombrie 2020 )

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, astăzi, conditiile în care purtarea măștii NU este obligatorie! Și aceasta în contextul în care weekend-ul trecut, Poliția Capitalei a aplicat amenzi bucureștenilor...

 • Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România” ( 23 Septembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte...

 • Proteste în București și în alte orașe, din cauză că elevii trebuie să poarte măști la școală ( 20 Septembrie 2020 )

  Proteste, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală! Peste 300 de persoane s-au adunat în Piața Universității și circa 100 în Piața Victoriei, nemulțumiți de măsurile impuse în școli de...

 • Masca de protecție, obligatorie pe stradă, în întreg județul Iași ( 31 Iulie 2020 )

  Masca de protecție a devenit obligatorie pe stradă, în toate localitățile din județul Iași! Măsura intră în vigoare începând de mâine și este valabilă până pe 14 august, potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2