Date companie
 
 
 
 

Teatrul Masca se pregătește să sărbătorească 24 de ani de la înființare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, masca, aniversare, teatrul, actori, malaimare
 

Teatrul Masca va aniversa, în acest weekend 24 de ani, de la înființare. Cu această ocazie, actorii vor prezenta publicului șase dintre cele mai îndrăgite spectacole. De asemenea, spectatorii vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri susținute de actorii teatrului, pe diverse teme, cum ar fi comedia dell'arte, improvizație, mască, montaj și rostire.

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca "Îi așteaptă foarte multe lucruri pe bucureșteanul de rând și pe profesionistul de teatru, pentru că 24 de ani înseamnă o experiență suficientă, ca să putem etala câteva tipuri de discursuri teatrale și ceva cu totul nou. Câțiva dintre actorii teatrului sunt chemați să intre în galeria celor care pot să transmită ceea ce au învățat, galeria profesorilor. "

Actorii se pregătesc intens pentru spectacolele ce vor încânta publicul.

OANA DRAGNEA, actriță, Teatrul Masca  "Pentru 24 de ani, vă pregătim un eveniment foarte frumos la Teatrul Masca, plus două spectacole. Acum, repetăm " Lacătele dragostei", un moment de statuie vivantă. "

EUGENIU PETRESCU, actor, Teatrul Masca "Eu sunt îndrăgostitul, ea e îndrăgostita, și prindem lacătul de dragoste, pentru o dragoste puternică, ca un simbol al iubirii. "

Pe lângă spectacole, teatrul a pregătit și o expoziție de măști. Înființat în mai 1990, sub direcția lui Mihai Mălaimare, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă și expresie corporală din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 • Expoziția ”Constelația Cărăbuș”, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Deschidere oficială a expozitiei de fotografie “Constelația Cărăbuș”, eveniment marcant în viața culturală a Bucureștiului! Vineri a avut loc vernisajul expoziției care cuprinde fotografii rare cu o figură cheie în teatrul de revistă...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2