Date companie
 
 
 
 

Teatrul Masca se pregătește să sărbătorească 24 de ani de la înființare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, masca, aniversare, teatrul, actori, malaimare
 

Teatrul Masca va aniversa, în acest weekend 24 de ani, de la înființare. Cu această ocazie, actorii vor prezenta publicului șase dintre cele mai îndrăgite spectacole. De asemenea, spectatorii vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri susținute de actorii teatrului, pe diverse teme, cum ar fi comedia dell'arte, improvizație, mască, montaj și rostire.

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca "Îi așteaptă foarte multe lucruri pe bucureșteanul de rând și pe profesionistul de teatru, pentru că 24 de ani înseamnă o experiență suficientă, ca să putem etala câteva tipuri de discursuri teatrale și ceva cu totul nou. Câțiva dintre actorii teatrului sunt chemați să intre în galeria celor care pot să transmită ceea ce au învățat, galeria profesorilor. "

Actorii se pregătesc intens pentru spectacolele ce vor încânta publicul.

OANA DRAGNEA, actriță, Teatrul Masca  "Pentru 24 de ani, vă pregătim un eveniment foarte frumos la Teatrul Masca, plus două spectacole. Acum, repetăm " Lacătele dragostei", un moment de statuie vivantă. "

EUGENIU PETRESCU, actor, Teatrul Masca "Eu sunt îndrăgostitul, ea e îndrăgostita, și prindem lacătul de dragoste, pentru o dragoste puternică, ca un simbol al iubirii. "

Pe lângă spectacole, teatrul a pregătit și o expoziție de măști. Înființat în mai 1990, sub direcția lui Mihai Mălaimare, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă și expresie corporală din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Octavian Ursulescu, petrecere aniversară la împlinirea a 72 de ani ( 19 Iulie 2019 )

  Petrecere surpriză la aniversarea a 72 de ani de viață! Cel mai iubit prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, este nu doar un cronicar muzical valoros, dar și un interlocutor alături de care ai putea sta la povești ore în șir.

 • Noaptea Muzeelor, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” ( 19 Mai 2019 )

  A 15-a ediție a Nopții Muzeelor a atras, sâmătă noaptea, mulțime de vizitatori. Evenimentele organizate în muzee și alte spații culturale diverse din 32 de județe au inclus expoziții, intervenții inedite, experimente artistice, proiecții...

 • ”Simfonia Apei”, la fântânile de la Piața Unirii ( 4 Mai 2019 )

  A doua ediție a evenimentului ”Simfonia apei” debutează, în această seară, la ora 21, la Fântânile Urbane din Piața Unirii din București. Anul acesta, spectacolele de apă de la fântâni vor avea patru tematici menite a...

 • Liviu Dragnea, ironizat pe scena Teatrului de Comedie pentru ”nimic” ( 22 Aprilie 2019 )

  Liviu Dragnea a fost ironizat de actori ai Teatrului de Comedie din Bucuresti! Asta s-a întâmplat după episodul de la Dumbraveni, județul Suceava, când un cetățean l-a infuriat spunându-i că PSD n-a facut "nimic" pentru români.

 • Concert aniversar Azur, la Sala Palatului ( 27 Martie 2019 )

  Patru decenii de Azur! Îndrăgita formație marchează aniversarea celor 40 de ani de activitate cu un mega-concert, sub genericul ”Petrecere la Palat”, ultimul pe care trupa fondată de Nelu Vlad îl va mai susține. Azur va concerta la Sala Palatului...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2