Date companie
 
 
 
 

Teroare în sat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agresiune, sat, localnica
 

Scandal mare, în comuna Pătârlagele din județul Buzău! Orbită de furie, o localnică de 40 de ani a băgat spaima în oameni. Femeia a spart geamurile unor mașini și clădiri, apoi a distrus un gard și câteva grădini cu flori. Printre păgubiți se afla și un primar. Femeia este cunoscută în sat ca fiind foarte violentă atunci când se enervează.

VOX: "Au spart geamurile de la doua case de la rudele ei, gemurile de la dispensarul comunei, mașina mea, mașina soției, ușa casei mele. Problemele astea sunt mai vizibile și mai mari, dar ea de fiecare dată a făcut scandal."

Ultima data, a lovit-o pe vânzatoarea unui magazin cu o sticlă. Femeia a mers apoi la liceul din oraș, unde a rupt florile din curte, după care și-a vărsat nervii pe angajații unei brutarii.

După toate cele întâmplate, femeia a ajuns la poliție însă a fost lăsată să plece acasă.

AMBIANȚĂ

În cele din urmă, femeia a fost internată înt-un spital de neuropsihiatrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Casă decorată de sărbători, ca-n basme ( 25 Decembrie 2019 )

  Și în acest an, românii și-au decorat casele de sărbători cu instalații luminoase care, la lăsarea nopții, dau culoare apartamentelor, balcoanelor, gardurilor și chiar acoperișurilor. Așa au făcut și proprietarii unei case din satul Ighiel...

 • Tineri bătuți cu bestialitate ( 5 Februarie 2018 )

  Bătuți ca în Vestul Sălbatic. Doi tineri, ambii de 26 de ani, din Borșa, județul Maramureș, au fost loviți cu bestialitate de șase indivizi într-o benzinărie din oraș. La fața locului au ajuns polițiștii care au constatat că ambii au fost răniți ca urmare a unei agresiuni.

 • Polițist bătut în centrul orașului ( 16 Septembrie 2017 )

  Scene de groază în Râmnicu Vâlcea! Un polițist local a fost lovit cu pumnul în față de un bărbat după ce i-a luat apararea unei colege care fusese înjurată fără motiv de agresor.

 • Scandal în timpul unui control OPC la o terasă din Satul de Vacanță Mamaia ( 9 Iunie 2017 )

  Scandal în timpul unui control OPC la o terasă din satul de vacanță din Mamaia! Patronul și-a spart capul după ce s-a lovit singur cu un pahar, pentru a bloca verificarea localului.

 • Atac asupra unei angajate a Penitenciarului Poarta Albă, comis de doi deținuți ( 14 Octombrie 2016 )

  Atac, în Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța! O angajată a închisorii a fost amenințată, aseară, cu un cuțit improvizat și sechestrată în baie de către doi deținuți care au încercat să o agreseze sexual. Potrivit unui comunicat emis de conducerea penitenciarului, femeia a reușit, după circa zece minute...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2