Date companie
 
 
 
 

Teroare în sat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agresiune, sat, localnica
 

Scandal mare, în comuna Pătârlagele din județul Buzău! Orbită de furie, o localnică de 40 de ani a băgat spaima în oameni. Femeia a spart geamurile unor mașini și clădiri, apoi a distrus un gard și câteva grădini cu flori. Printre păgubiți se afla și un primar. Femeia este cunoscută în sat ca fiind foarte violentă atunci când se enervează.

VOX: "Au spart geamurile de la doua case de la rudele ei, gemurile de la dispensarul comunei, mașina mea, mașina soției, ușa casei mele. Problemele astea sunt mai vizibile și mai mari, dar ea de fiecare dată a făcut scandal."

Ultima data, a lovit-o pe vânzatoarea unui magazin cu o sticlă. Femeia a mers apoi la liceul din oraș, unde a rupt florile din curte, după care și-a vărsat nervii pe angajații unei brutarii.

După toate cele întâmplate, femeia a ajuns la poliție însă a fost lăsată să plece acasă.

AMBIANȚĂ

În cele din urmă, femeia a fost internată înt-un spital de neuropsihiatrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Trei suspecți de pedofilie, prinși de polițiști ( 13 Noiembrie 2020 )

  Pedofili cercetați într-un dosar de viol, agresiune sexuala si act sexual cu un minor! Este vorba de doi barbați, unul de 56 de ani și celălalt de 45, care au fost reținuți, fiind suspectați că au agresat sexual mai mulți...

 • Sătenii s-au grăbit să voteze, dis-de-dimineață ( 27 Septembrie 2020 )

  Așa cum îi stă bine fiecărui cetățean, sătenii din comuna Dragomirești-Vale s-au încolonat la intrarea în secția de votare încă de la primele ore ale dimineții. 

 • Un poștaș a fost bătut cu bestialitate ( 25 August 2020 )

  Imagini revoltătoare surprinse de camerele de supraveghere dintr-un bloc din Municipiul Cluj-Napoca! Un poștaș în vârstă de 69 de ani a fost bătut cu bestialitate de către un bărbat căruia îi livrase un plic. 

 • Casă decorată de sărbători, ca-n basme ( 25 Decembrie 2019 )

  Și în acest an, românii și-au decorat casele de sărbători cu instalații luminoase care, la lăsarea nopții, dau culoare apartamentelor, balcoanelor, gardurilor și chiar acoperișurilor. Așa au făcut și proprietarii unei case din satul Ighiel...

 • Tineri bătuți cu bestialitate ( 5 Februarie 2018 )

  Bătuți ca în Vestul Sălbatic. Doi tineri, ambii de 26 de ani, din Borșa, județul Maramureș, au fost loviți cu bestialitate de șase indivizi într-o benzinărie din oraș. La fața locului au ajuns polițiștii care au constatat că ambii au fost răniți ca urmare a unei agresiuni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2