Date companie
 
 
 
 

Tramvaiul 41 a fost înlocuit cu două autobuze

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suspendare, tramvai, 41
 

Viața fără tramvaiul 41! Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai aglomerate din Capitală, tramvaiul 41 tăia Bucureștiul din Bd. Ghencea/Drumul Taberei și trecea prin Militari, Crângași si ajungea până la Piața Presei Libere. Dimineata și după-amiaza, tramvaiele 41 erau pline până la refuz și veneau la interval de 3-4 minute, pentru a face față fluxului de călători. Oamenii s-au plans pe rețelele de socializare și ne-au trimis la adresa redacției mai multe notificări despre zecile de minute pierdute în trafic. Cineva a explicat că a stat 20 de minute în Pasajul Lujerului, practic o stație. Aceeași persoană a notat ca oamenii din autobuze începuseră să își contramandeze întalnirile sau ședintele de la birou. Afectați au fost și elevii de liceu care astăzi aveau prima proba a examenului de maturitate.

TORA APETRII, reporter

”Haos în traficul din București! Tramvaiul 41 nu mai circulă timp de două luni, iar autobuzele 641 și 642 care ar trebui să preia călătorii nu fac față volumului atât de mare de oameni. Iar astăzi fiind prima zi de probă scrisă la BAC, elevii au fost nevoiți să se trezească și cu două ore mai devreme ca să ajungă la timp în sala de examen. ”

Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată până pe 1 septembrie. Traseul trece prin trei șantiere în care se lucrează în această perioadă: cel de la podul Ciurel, de la Podul Grant și de la o viitoare stație de metrou, în Drumul Taberei. Pentru că încă de la primele ore ale dimineții au existat blocaje în trafic, Societatatea de Transport București a decis suplimentarea numărului autobuzelor stabilite inițial, de la 50, la 58, cele 8 autobuze în plus fiind introduse pe linia 641.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2