Date companie
 
 
 
 

Tramvaiul 41 a fost înlocuit cu două autobuze

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suspendare, tramvai, 41
 

Viața fără tramvaiul 41! Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai aglomerate din Capitală, tramvaiul 41 tăia Bucureștiul din Bd. Ghencea/Drumul Taberei și trecea prin Militari, Crângași si ajungea până la Piața Presei Libere. Dimineata și după-amiaza, tramvaiele 41 erau pline până la refuz și veneau la interval de 3-4 minute, pentru a face față fluxului de călători. Oamenii s-au plans pe rețelele de socializare și ne-au trimis la adresa redacției mai multe notificări despre zecile de minute pierdute în trafic. Cineva a explicat că a stat 20 de minute în Pasajul Lujerului, practic o stație. Aceeași persoană a notat ca oamenii din autobuze începuseră să își contramandeze întalnirile sau ședintele de la birou. Afectați au fost și elevii de liceu care astăzi aveau prima proba a examenului de maturitate.

TORA APETRII, reporter

”Haos în traficul din București! Tramvaiul 41 nu mai circulă timp de două luni, iar autobuzele 641 și 642 care ar trebui să preia călătorii nu fac față volumului atât de mare de oameni. Iar astăzi fiind prima zi de probă scrisă la BAC, elevii au fost nevoiți să se trezească și cu două ore mai devreme ca să ajungă la timp în sala de examen. ”

Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată până pe 1 septembrie. Traseul trece prin trei șantiere în care se lucrează în această perioadă: cel de la podul Ciurel, de la Podul Grant și de la o viitoare stație de metrou, în Drumul Taberei. Pentru că încă de la primele ore ale dimineții au existat blocaje în trafic, Societatatea de Transport București a decis suplimentarea numărului autobuzelor stabilite inițial, de la 50, la 58, cele 8 autobuze în plus fiind introduse pe linia 641.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tramvaiul 41 va funcționa doar pe un singur fir, pe Podul Grant ( 12 August 2019 )

  Veste proastă pentru bucureșteni! Tramvaiul 41 va circula, de la 1 septembrie, doar pe un singur fir, pe Podul Grant. Astfel, frecvența acestuia va fi afectată, iar timpii de așteptare vor fi mai mari. 

 • Decizie definitivă în cazul de adopție al Sorinei și verdict în cazul procurorului Maria Pițurcă ( 11 Iulie 2019 )

  Decizie definitivă, în cazul de adopție al Sorinei! Adopția fetiței rămâne valabilă. Magistrații Curții de Apel Craiova au respins, astfel, cererea procurorului general, Bogdan Licu, de revizuire a adopției internaționale, în cazul...

 • Decizii amânate, în cazul micuței Sorina ( 10 Iulie 2019 )

  Tergiversări în cazul Sorina, fetița de opt ani din Baia de Aramă adoptată de doi români din Statele Unite! Curtea de Apel Craiova a amânat cu o zi decizia privind revizuirea hotărârii prin care s-a dispus adopția internațională.

 • Linia tramvaiului 41, suspendată de mâine, chiar înaintea începerii bacalaureatului ( 28 Iunie 2019 )

  Se anunță un început de săptămână dramatic pentru bucureștenii din sectoarele 1, 5 și 6 ale Capitalei. Primăria Municipiului București a găsit de cuviință să decidă suspendarea circulației tramvaiului 41, chiar în săptămâna în care...

 • Suspendarea tramvaiului 41 îi va afecta pe elevii care dau Bacalaureatul ( 27 Iunie 2019 )

  O nouă veste proastă pentru bucureșteni! Societatea de Transport București a hotărât ca tramvaiul 41 să fie scos din circulație din 29 iunie până pe 1 septembrie. Decizia va da peste cap traficul bucureștean în zona de nord și de vest a orașului tocmai în perioada în care se desfășoară examenul de Bacalaureat. Autoritățile susțin că autobuzele ce înlocuiesc tramvaiul vor prelua traficul de călători, fără a se gândi însă la ambuteiajele create.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2