Date companie
 
 
 
 

Tramvaiul 41 va funcționa doar pe un singur fir, pe Podul Grant

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tramvai, 41
 

Veste proastă pentru bucureșteni! Tramvaiul 41 va circula, de la 1 septembrie, doar pe un singur fir, pe Podul Grant. Astfel, frecvența acestuia va fi afectată, iar timpii de așteptare vor fi mai mari. Și aceasta în condițiile în care tramvaiul era oricum foarte aglomerat. Primarul general, Gabriela Firea, a scris, săptămâna trecută pe Facebook că de la 1 septembrie circulația tramvaiului 41 va fi reluată. Se va înființa și linia navetă 643, cu cinci autobuze, care va funcționa între bucla Ghencea și Cora Lujerului. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată, din 29 iunie până pe 1 septembrie, pentru efectuarea lucrărilor la Podul Ciurel, Podul Grant și stația de metrou din Drumul Taberei. Zeci de autobuze au fost introduse în circulație pentru călătorii acestei linii, dar oamenii au avut foarte mult de așteptat în trafic. În ceea ce privește fluxul de călători deservit de linia 41, traseul acestei linii este acoperit de 36 de tramvaie ce asigură o capacitate maximă de peste 7.000 călători/h/sens. Podul Grant din Capitală a intrat în reparații capitale în această vară, iar lucrările vor dura 24 de luni, cu o investiție de aproximativ 11 milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tramvaiul 41 va circula, din nou, în mod normal ( 14 Februarie 2020 )

  Vești bune pentru bucureșteni! Începând de mâine, circulația tramvaiului 41 revine la normal, după ce lucrările de consolidare a Podului Grant, pe tronsonul Turda-Crângași, au fost finalizate. 

 • Tramvaiul 41 a fost înlocuit cu două autobuze ( 1 Iulie 2019 )

  Viața fără tramvaiul 41! Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai aglomerate din Capitală, tramvaiul 41 tăia Bucureștiul din Bd. Ghencea/Drumul Taberei și trecea prin Militari, Crângași si ajungea până la Piața Presei Libere.

 • Linia tramvaiului 41, suspendată de mâine, chiar înaintea începerii bacalaureatului ( 28 Iunie 2019 )

  Se anunță un început de săptămână dramatic pentru bucureștenii din sectoarele 1, 5 și 6 ale Capitalei. Primăria Municipiului București a găsit de cuviință să decidă suspendarea circulației tramvaiului 41, chiar în săptămâna în care...

 • Suspendarea tramvaiului 41 îi va afecta pe elevii care dau Bacalaureatul ( 27 Iunie 2019 )

  O nouă veste proastă pentru bucureșteni! Societatea de Transport București a hotărât ca tramvaiul 41 să fie scos din circulație din 29 iunie până pe 1 septembrie. Decizia va da peste cap traficul bucureștean în zona de nord și de vest a orașului tocmai în perioada în care se desfășoară examenul de Bacalaureat. Autoritățile susțin că autobuzele ce înlocuiesc tramvaiul vor prelua traficul de călători, fără a se gândi însă la ambuteiajele create.

 • Tramvaiul poeziei ( 21 Martie 2019 )

  Tramvaiul poeziei a circulat prin Capitală! Cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, tramvaiul galben a circulat în această după-amiază pe traseul Depoul Victoria până la Piața Sfântu Gheorghe și retur. „Tramvaiul poeziei” a fost decorat cu mesaje lirice, strofe sau versuri cunoscute, realizate într-un mod inedit, surprinzător și actual de elevii de liceu. Acestea au fost lipite pe geamuri și pe scaune, iar călătorii interesați le-au pot lua cu ei pentru a le păstra drept amintire.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2