Date companie
 
 
 
 

Trei zile de sărbătoare suedeză la Roaba de Cultură, în Parcul Herăstrău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : herastrau, ambasada, suedia, parcul, creativa
 

Trei zile de sărbătoare, în parcul Herăstrău, sub genericul ”Suedia creativă”. Ambasada Suediei organizează, în perioada 13-15 iunie, un eveniment prin care își propune să aducă în atenția românilor cultura, tradițiile și muzica suedeză.

E.S. ANDERS BENGTCEN, ambasadorul Suediei în România "Puteți găsi multe activități în aceste trei zile, o să avem concerte, sesiuni de fitness, activități de reciclare și activități prin care o să informăm despre mediul înconjurător durabil."

Suedia, unul dintre liderii mondiali în inovație, prezintă, în cadrul evenimentului din Parcul Herăstrău și modele de dezvoltare durabila. În acest sens, companiile suedeze din România își propun să le ofere românilor produse și servicii de înaltă calitate.

E.S. ANDERS BENGTCEN, ambasadorul Suediei în România "Cred că România, în cei patru ani în care am fost aici, a făcut progrese remarcabile. Sunt foarte optimist în ceea ce privește România și aveți tot potențialul să progresați mult în foarte puțin timp.”

Activitățile organizate de Ambasada Suediei vor continua, sâmbătă și duminică, cu ateliere de pictură, cursuri de prim ajutor, dar și sesiuni de înfrumusețare susținute de companii de renume în domeniu. Sâmbătă seară, artistul suedez Kim Cesarion va susține un concert în aer liber.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2