Date companie
 
 
 
 

Ultima scena pentru maestrul Alexandru Tocilescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inmormantare, Alexandru Tocilescu, Odeon
 

Sicriul cu trupul neînsufletit al regizorului Alexandru Tocilescu a fost asezat pe scena teatrului Odeon. Membrii familiei, prieteni apropiati si colegi de breasla au stat de veghe lânga trupul regretatului maestru.

AMBIANTA muzica de plans

VOX: "Am copilarit împreuna, desi el e mai mare decât mine. (...) O fire deosebita cu niste parinti deosebiti (...) M-am mândrit cu faptul ca-l cunosc"

VOX: "Vreau sa va spun ca Alexandru tocilescu este, pentru ca el va fi, pentru ca pentru mine este si pentru cei care l-au cunoscut. (...) A intuit în mine aspecte pe care nu le banuiam"

VOX:"Din pacate, s-a stins prea devreme, desi data fiind boala de care sufera de atâta timp, e o minune ca a mai apucat sa faca atâtea câte a facut."

Regizorul Alexandru Tocilescu încetat din viata la vârsta de 65 de ani, marti, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, din Capitala si va fi înmormântat sâmbata.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înmormântarea unui preot din Dorohoi, supravegheată de polițiști ( 18 Octombrie 2020 )

  Înmormântarea unui preot din Dorohoi, decedat, pe 15 octombrie, din cauza bolii COVID-19, organizată în condiții restrictive! Circa 50 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au supravegheat înhumarea preotului...

 • Șefii Poliției Române au explicat de ce s-au întâlnit cu interlopii din clanul Duduianu ( 27 August 2020 )

  „Nu negociem siguranța cetățenilor și nici aplicarea legii!” a declarat, astăzi, secretarul de stat în M.A.I., Bogdan Despescu, în urma controverselor privind întâlnirea unor șefi din Poliție cu interlopii din clanul Duduianu.

 • Preot sancționat după un scandal la o înmormântare, într-un sat din județul Cluj ( 17 August 2020 )

  Un preot ortodox, asistent universitar la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca și paroh în satul Tăuți, a provocat un scandal uriaș, la o înmormântare. Totul a pornit de la faptul că preotul...

 • Localitatea Godeni, în carantină totală ( 7 Aprilie 2020 )

  Localitate din județul Argeș, în carantină totală! Este vorba de Godeni, aproape de Câmpulung, unde, într-o singură zi, 12 persoane care participaseră la o înmormântare, au fost confirmate pozitiv la testul...

 • Andrei Șandor, condus pe ultimul drum ( 19 Iulie 2018 )

  Mare iubitor de rock, jurnalistul Andrei Șandor a fost condus pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Capela Hașaș din Oradea. Alături de familie și prieteni, la Cimitirul Municipal s-au dus să-și ia rămas bun de la Andrei și foștii săi colegi din presa orădeană, precum și mai mulți politicieni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2