Date companie
 
 
 
 

Un bărbat din Pitești a rămas împotmolit pe stradă, în nămol

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pitesti, blocaj, noroi
 

lncident în toiul nopții într-un cartier cu vile, la Pitești! Un bărbat a rămas împotmolit pe stradă, în namol, chiar cu o mașină de teren. O oră a încercat bărbatul să-și scoată autoturismul din noroi. În zadar.

AMBIANȚĂ (Se chinuie să scoată mașina)

DRAGOȘ VLAD, proprietar mașină blocată: "Acum o lună de zile era foarte bun drumul, de la un capăt la altul, drum pietruit. Între timp s-au gândit că canalizarea trebuie modificată."

Omul mai avea doar 100 de metri până acasă, dar a fost nevoit să își abandoneze mașina în drum.

În urma ploilor din ultimele zile, drumul s-a transformat în mlaștină. Oamenii din acea zonă sunt disperați. Ei spun că trăiesc un adevărat coșmar de când a venit toamna deoarece strada a fost distrusă și de cei care au lucrat la canalizare.

VOX, vecin: "Uitați-vă aici cum s-a lăsat pământul și nu l-au îndreptat. E diferență de 30 de centimetri."

VOX, vecină: "Mergem înămoliți și vai de noi la serviciu. Nu se poate așa ceva. Suntem si noi cetațenii Piteștiului."

Oamenii spun că au mers la primărie și au anunțat, dar raspunsul primit a fost unul cel puțin dezamăgitor.

VOX, vecina: "Ultima dată când am făcut sesizare a venit răspunsul acum două săptămâni au spus ca au în vedere pentru asfaltare în 2016."

Drumul impracticabil leagă cartierul de vile din Pitești de centrul orașului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Moarte violentă, concluzia legistului în cazul decesului bărbatului imobilizat de polițiști, la Pitești ( 18 Aprilie 2021 )

  Medicul legist a comunicat, astăzi, cauza decesului bărbatului imobilizat de polițiști pe terasa unui local din Pitești. Legistul a declarat, cităm: „Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit...

 • Finalizarea secțiunii Boița - Cornetu din autostrada Sibiu - Pitești, abia peste șapte ani ( 17 Februarie 2021 )

  Greu cu lucrările de infrastructură rutieră, în România! Anunțul aparent optimist al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, privind un proiect de mare interes, ascunde o capcană a timpului.

 • Locuitorii de pe strada Drumul Valea Largă sunt revoltați ( 25 Ianuarie 2021 )

  Străzi ca în Evul Mediu! Oamenii care locuiesc pe strada Drumul Valea Largă din sectorul 6 al Capitalei sunt extrem de revoltați! Strada lor este plină de gropi și noroaie. Oamenii nu pot merge pe jos pe această stradă sub nicio formă. Imaginile prezentate de Mariana Coșeraru pe pagina sa de Facebook sunt șocante! "Așa arată o stradă din București, sector 6... De-abia trec mașinile, cu piciorul cam imposibil", scrie telespectatoarea noastră. O echipă Național TV a mers la fața locului si a discutat cu oamenii care locuiesc pe acea stradă. Aceștia spun că si mersul cu masina este o aventură și că sunt nevoiți să își ducă autoturismele tot timpul la sevice, pentru reparații.

 • Lucian Bode: ”2020, anul autostrăzii Sibiu-Pitești!” ( 15 Mai 2020 )

  În prima zi a stării de alertă, membrii Guvernului, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au ieșit pe teren. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan și premierul Ludovic Orban au vizitat...

 • Sute de amenzi pentru utilizarea la volan a telefonului mobil ( 14 Octombrie 2019 )

  În primele două zile de la intrarea în vigoare a noilor reglementări privind interzicerea folosirii telefonului mobil și a oricărui dispozitiv prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul condusului, polițiștii...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2