Date companie
 
 
 
 

Locuitorii de pe strada Drumul Valea Largă sunt revoltați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : noroi, Drumul Valea Largă
 

Străzi ca în Evul Mediu! Oamenii care locuiesc pe strada Drumul Valea Largă din sectorul 6 al Capitalei sunt extrem de revoltați! Strada lor este plină de gropi și noroaie. Oamenii nu pot merge pe jos pe această stradă sub nicio formă. Imaginile prezentate de Mariana Coșeraru pe pagina sa de Facebook sunt șocante! "Așa arată o stradă din București, sector 6... De-abia trec mașinile, cu piciorul cam imposibil", scrie telespectatoarea noastră. O echipă Național TV a mers la fața locului si a discutat cu oamenii care locuiesc pe acea stradă. Aceștia spun că si mersul cu masina este o aventură și că sunt nevoiți să își ducă autoturismele tot timpul la sevice, pentru reparații.

VOX  "Se vede! Pe jos ce să mai, să ne teleportăm aici. E ok, se va face. Eu sunt agent imobiliar, se va rezolva problema că altfel nu își vor vinde apartamentele oamenii, nu. De cât timp este așa strada? De ceva timp, să zicem de un an de zile. Ați reparat des mașina din cauza străzii? E bombă mașina, se mișcă din toate cele."

VOX  "Cum este strada asta? E foarte frumoasă, vedeți cum se circulă, nu avem cuvinte. Locuiți aici în zonă? Da! Și cum este? Vă stricați mașina des? Vedeți și dvs ce cratere sunt. Se strică. Pe jos mergeți? Poate cu cizmele de cauciuc, altfel nu avem cum. Aveți copii mici? Cum îi duceți la grădinițe, la creșe? Cu mașinile, pe aici nu putem să înaintăm, numai în cizme, v-am zis. Ați făcut ceva către autorități? Vreo sezizare să le spuneți că nu ați putut să vă descurcați așa că este foarte greu? Sesizări sunt făcute zi de zi, dar nah?

Oamenii spun că au făcut mai multe sesizări către autorități și speră ca strada lor să fie asfaltată pentru a putea merge pe jos și pentru a nu își mai distruge mașinile. Redacția Național TV a luat legătura cu primăria sectorului 6, în speranța rezolvării acestei situații. Potrivit reprezentanților primăriei, Drumul Valea Largă reprezintă un exemplu clar de haos urbanistic pentru care se fac vinovate mai multe instituții publice, începând cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară și terminând cu Primăria sectorului 6. Îndreptarea acestui dezastru urbanistic va costa Sectorul 6 fonduri suplimentare, mai ales pentru exproprieri. Primarul Sectorului 6 al Municipiului București, Ciprian Ciucu a explicat că Drumul Valea Largă este prins în planul de dezvoltare a Sectorului 6 pe anul 2021. "Până în prezent, a fost achiziționat studiul de pre-fezabilitate în vederea identificării celei mai bune soluții de construire a acestui drum și a suprapunerilor de terenuri proprietate privată peste actuala stradă, în vederea demarării procedurilor de expropriere."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sute de amenzi pentru utilizarea la volan a telefonului mobil ( 14 Octombrie 2019 )

  În primele două zile de la intrarea în vigoare a noilor reglementări privind interzicerea folosirii telefonului mobil și a oricărui dispozitiv prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul condusului, polițiștii...

 • Cursă prin noroi, cu mascați din trupele speciale ( 13 Iunie 2016 )

  Cursă prin noroi, la propriu! Vorbim despre Ultimate Mudness, o cursă organizată în satul Ordoreanu, comuna Clinceni, pe malul râului Argeș, la care au participat și mascații din cadrul serviciului de acțiuni speciale al Poliției Române. Despre Ultimate Mudness organizatorii spun că este mai mult decât o cursă de alergare.

 • Turiști revoltați la Predeal, din cauza condițiilor din stațiune ( 30 Noiembrie 2015 )

  Turiști revoltați, în stațiunea Predeal! Cei care au mers la Predeal pentru minivacanța de 1 decembrie au avut parte de o surpriză neplăcută. Primăria a ales să repare drumurile chiar în această perioadă, drept pentru care întreaga stațiune e un șantier plin de noroaie. Extrem de nemulțumiți, turiștii și-au cerut înapoi banii pe cazare.

 • Un bărbat din Pitești a rămas împotmolit pe stradă, în nămol ( 13 Octombrie 2015 )

  lncident în toiul nopții într-un cartier cu vile, la Pitești! Un bărbat a rămas împotmolit pe stradă, în namol, chiar cu o mașină de teren. O oră a încercat bărbatul să-și scoată autoturismul din noroi. În zadar.

 • Drumuri distruse și acoperite cu noroi, într-un sat din Mehedinți ( 1 Martie 2015 )

  Drumurile satului Gvardinița din județul Mehedinți arată ca după război! Sătenii au ajuns în pragul disperării, din cauză că trăiesc într-o mare de noroi. Asta, după ce drumurile din zonă au fost distruse de mașinile de mare tonaj, care transportă materiale pentru lucrarea de refacere a albiei râului. În unele locuri, nămolul gros face drumurile impracticabile. Cele 300 de familii care locuiesc în sat acuză firma care execută...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2