Date companie
 
 
 
 

Un criminal din Brașov a reușit, timp de 20 de ani, să scape de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prins, criminal
 

Criminal prins după 20 ani! Un bărbat din Brașov a fost condamnat pentru o crimă comisă în urmă cu 20 ani în Ungaria. Timp de 17 ani a fost urmărit internațional. După aproape 2 decenii în care a reușit să se ascundă de polițiști, omul a fost prins la Pitești.

AMBIANȚĂ: "Unde ați stat ascuns în toți acești ani? Vă pare rău pentru ce ați făcut? Da."

Pe când avea 22 de ani, bărbatul a plecat cu un prieten în Ungaria. Acolo, cei doi au ucis un om, după ce i-au spart locuința ca să fure. Trei ani mai târziu, instanța din Brașov i-a condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. Imediat după condamnare, Adrian Ene a reușit să înșele vigilența polițiștilor și a fugit de sub escortă. De atunci a schimbat oraș după oraș și a lucrat cu ziua pe unde a putut, mai ales că poza lui era afișată la toate inspectoratele de poliție. Aventura s-a terminat la Pitești, când bărbatul încerca să se ascundă de o patrula de poliție, dar a fost văzut de locatarii unui bloc.

MĂDĂLINA SIMA, purtător de cuvânt, Poliția Argeș: "Este urmărit general din 1998. (...) Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor în Ungaria."

Bărbatul va fi încarcerat la Penitenciarul Colibași, unde își va ispăși pedeapsa, plus un spor de trei ani. Prietenul cu care a comis crima și-a executat deja pedeapsa și este acum în libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2