Date companie
 
 
 
 

Un nou scandal pe maidanezii din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, maidanezi
 

Scandalurile generate de problema câinilor comunitari din capitală se țin lanț. Controalele efectuate de autorități în adăposturile private au scos la iveală 3000 de patrupede neînregistrate.

RĂZVAN BĂNCESCU, coordonator de proiecte, A.S.P.A.: "Am găsit adăposturi private cu peste 3000 de câini neînregistrați. Acești câini pot oricând să ajungă în stradă. Am aplicat amenzi în cuantum de 50.000 de lei."

Autoritățile susțin că strângerea maidanezilor de pe străzi continuă în paralel cu programul de adopții.

RĂZVAN BĂNCESCU, coordonator de proiecte, A.S.P.A.: "Adunăm în jur de 70-80 de câini pe zi. S-a stabilizat la o medie de 30 de adopții pe zi. Avem două contacte din afara țării, cu ONG-uri care vor să ia câini acolo, dar asta va fi stabilit după ce vor ieși normele.

Cu toate acestea, reprezentanții ASPA susțin că nu vor renunța la taxele percepute persoanelor fizice care doresc să adopte câini comunitari.

RĂZVAN BĂNCESCU, coordonator de proiecte, A.S.P.A.: "Am fost, duminică, la primarul din Adâncata și am găsit mulți câini cu crotalii de București. Am considerat, pentru că avem abandonuri și adrese neconfirmate... până nu scad aceste găuri negre, nu renunțăm la acea taxă."

Autoritățile sunt hotărâte să continue verificările și să aplice amenzi usturătoare persoanelor care dețin adăposturi ilegale pentru câini comunitari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicații în scandalul Unifarm ( 29 Iunie 2020 )

  Ludovic Orban, chemat în Parlament să dea explicații în legătură cu scandalul de la Unifarm! Senatorul PSD, Radu Oprea, a anunțat că social-democrații vor ca prim-ministrul să dea explicații în fața parlamentarilor...

 • Un polițist din județul Timiș, înjunghiat în timpul misiunii ( 19 Iulie 2019 )

  Lista polițiștilor răniți în misiune se măreste! Un agent de poliție a fost înjunghiat în picior, în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Incidentul a avut loc în localitatea Surducu Mic, din județul Timiș. Echipajul de poliție a fost...

 • Scandal în sala de operații a Spitalului Județean din Craiova ( 8 Martie 2019 )

  Scandal la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, după ce un medic concediat anul trecut pentru abateri disciplinare s-a întors la serviciu. Urologul Liviu Riza a intrat în blocul operator îmbrăcat în haine de stradă, chiar în timpul unei operații.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2