Date companie
 
 
 
 

Un nou spectacol la Roma

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : artisti, roma, spectacol, festivalul Callatis
 

Capitala Italiei ramane capitala romanilor de pretudindeni. Si in a 5 azi a festivalului Callatis, romanii au avut parte de un spectacol pe cinste organizat in Piata del Verano din centrul Romei. Printre cei care i-au incantat pe romani si nu numai, s-au numarat: Andrei Paunescu, formatia Totusi, Vacanta Muzicala, Ro-mania, Evandro Rossetti si celebrul naist Nicolae Voiculet.

AMBIANTA VOICULET LA NAI
AMBIANTA ANDREI PAUNESCU
AMBIANTA VACANTA MUZICALA CU RADU PIETREANU

EUGEN TERTELEAC, presedinte A.R.I.
"Inca o seara extraordinara la Roma. Oamenii s-au simtit foarte bine, italienii au ramas cu gura cascata datorita frumusetilor prezentate."

RADU PIETREANU, artist: "Noi ne-am sismtit extraordinar cand am vazut atata lume care astepta sa ne soarba cuvintele."

MIHAI NAPU, artist: "A fost foarte multa lume si chiar ne-am incarcat foarte mult."

NICOLAE VOICULET, naist: "Publicul italian de aici si publicul italian mi s-au parut foarte cald."

Duminica seara, 14 august, zeci de mii de romani, italieni dar si turisti din intreaga lume sunt asteptati sa ia parte la un eveniment simbolic - Hora Unirii, dedicat celor 150 de ani de la unificarea Italiei. Aceasta uriasa Hora a Unirii se va desfasura intre podurile din jurul Insulei Tiberina. La eveniment sunt asteptati in jur de 15.000 de oameni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Programe speciale de sărbători, la Național TV ( 23 Decembrie 2019 )

  Celebrarea Nașterii Domnului și trecerea în noul an, sărbătorite la superlativ la Național TV! Artiști cunoscuți și îndrăgiți de public evoluează în programele de Crăciun și de Revelion. Piesele de muzică ușoară, populară și de petrecere...

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 • Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, pe aceeași scenă ( 24 Septembrie 2019 )

  Spectacol de excepție aseară în Capitală! Îndrăgiții Vasile Șeicaru, Victor Socaciu și Ducu Bertzi, trei dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, au concertat la Teatrul Național.

 • Fotbal și muzică bună, alături de echipa Național FM ( 1 Septembrie 2019 )

  Distracție la cote maxime la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas, Kamara dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe au umplut scena cu voie bună și distracție.

 • Noaptea Muzeelor, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” ( 19 Mai 2019 )

  A 15-a ediție a Nopții Muzeelor a atras, sâmătă noaptea, mulțime de vizitatori. Evenimentele organizate în muzee și alte spații culturale diverse din 32 de județe au inclus expoziții, intervenții inedite, experimente artistice, proiecții...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2