Date companie
 
 
 
 

Un profesor din Gorj a construit un nai gigant

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : record, nai
 

Un profesor din Gorj vrea sa intre în Cartea Recordurilor cu un nai gigant! Bărbatul a construit un nai format din 53 de tuburi, din bambus si salcâm. 

AMBIANTA

Ștefan Popescu este profesor de nai la Scoala Populara de Arta din Târgu-Jiu. Maestrul considera ca naiul său este cel mai mare din lume si îsi doreste să intre în Cartea Recordurilor. 

VOX: "Cât ati muncit la el? cred ca am muncit un an jumate. am plecat de la ideea ca trebuie sa fac, sa construiesc din pomi. bambusul l-am luat din franta pentru ca nu am avut tuburile cele mari." 

Cei care au văzut naiul au ramas și ei uimiți. 

VOX: "Ati mai vazut un nai atât de mare? Nu. Credeti ca are sanse sa intre în cartea recordurilor? Da"

Maestrul din Târgu Jiu cânta la 24 de instrumente muzicale de suflat clasice si la 12 instrumente neconventionale, create chiar de el.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Prinsă cu alcoolemie record ( 29 Mai 2018 )

  Caz grav la Iași! O femeie de 63 de ani a ajuns în stare critică la spitalul Sfântul Ioan. Aceasta avea o alcoolemie record de 7,55 la mie.

 • Trafic record de pasageri în 2017, pe aeroporturile din Otopeni și Băneasa ( 9 Ianuarie 2018 )

  Trafic record pe aeroporturile Capitalei! Compania Națională Aeroporturi București, care administrează Aeroportul Henri Coandă și Aeroportul Băneasa, a înregistrat anul trecut un număr record de aproape 13 milioane de pasageri.

 • Producții record la porumb în județul Ialomița ( 17 Septembrie 2017 )

  În acest an s-au făcut producții record la porumb! Dacă în Vestul țării, culturile au fost afectate de secetă, în Bărăgan, fermierii vor strânge în aceasta toamnă în hambare o recoltă care a depășit cu mult așteptarile. Chiar și pe suprafețele neirigate, producția este aproape dublă față de anul trecut.

 • Dividende record distribuite de companiile din România ( 1 August 2017 )

  Companiile din România au distribuit în acest an dividende de 43 miliarde lei din profitul pe 2016. Nivelul este unul record, fiind echivalent cu valoarea distribuită în precedenții șapte ani la un loc.

 • 1 000 de vieți salvate ( 25 Mai 2017 )

  Record medical! În cadrul Institutului Clinic Fundeni au fost realizate 1.000 de transplanturi cu celule stem. Ultima operație de acest fel a fost efectuată anul acesta, pe 7 aprilie. 1.000 de oameni, care sufereau de leucemie sau alte boli grave ale țesutului sanguin ori ale sistemului imunitar, au primit o șansă la viață în ultimii 16 ani, în cadrul unității medicale. Dragoș Filipescu este unul dintre pacienții care au primit o viață nouă, după ce s-a chinuit mai bine de o lună prin sălile de operație.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2