Date companie
 
 
 
 

Un tânăr a murit, după ce a intrat cu mașina într-un parapet

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iunie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : datorii, sinucidere
 

Și-a pus capăt zilelor, după ce a pierdut mulți bani la jocurile de noroc! Un tânăr de 24 de ani din județul Argeș a intrat în viteză cu mașina în parapetul de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent, încât piesele mașinii s-au împrăștiat pe o rază de 100 de metri. Tragedia a avut loc pe drumul care leagă uzina Dacia din Mioveni de șoseaua Pitești - Brașov.

VOX: "L-am văzut doar când a sărit încolo, când a avut loc impactul n-am văzut, erau două - trei autoturisme în fața mea și am văzut doar când a sărit, a intrat aici și a aterizat în partea cealaltă."

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanță. Medicii au încercat să-l salveze pe tânăr, însă nu au reușit. Apropiații spun că, în timp ce se afla la volan, tânărul și-ar fi sunat un prieten, căruia i-ar fi spus că se sinucide, însă acesta nu l-a luat în serios. Tânărul era un împătimit al jocurilor de noroc și era înglodat în datorii. Ultima oară, împrumutase 7000 de lei ca să joace la ruletă, bani pe care i-a pierdut. Tatăl și fratele lui sunt devastați.

AMBIANȚĂ: "Ce ne-ai făcut mă, nu te-ai gândit și la noi, mă?"

Trupul neînsufletit a fost dus la medicină legală, pentru necropsie. Familia se pregătește acum de înmormântare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2