Date companie
 
 
 
 

Un tânăr de 19 ani, călcat de tren în Gara Gugești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, tren, tanar, gara, murit, Basarab, ranit, gugesti, casti
 

Accident mortal în gara Gugești, județul Vrancea! Un băiat de 19 ani, care asculta muzică la căști, s-a angajat în traversarea căii ferate. Tocmai coborîse din tren și nu a auzit zgomotul garniturii care sosea pe linia alăturată. Tânărul a murit pe loc.

VOX "Când am coborât din tren, venea de la Focșani, din ăla de șase am înțeles, a trecut pe partea cealaltă cu căștile în urechi și a venit un alt tren și l-a lovit. L-a bubuit, l-a aruncat în stâlpul ăla, în celălalt."

VOX "Am auzit că a coborât din tren, avea căștile în urechi și nu s-a asigurat și a fost lovit de accelerat. Mai avea un frate mai mare și unul mai mic."

Și în București a avut loc un accident asemănător, dar victima a supraviețuit. Este vorba de un bărbat de 49 de ani, care a fost lovit de o locomotivă, în gara Basarab! În urma impactului, omul a ajuns sub locomotivă, de unde a fost scos de popmierii de la I.S.U.. Era în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital. În urma accidentului, traficul feroviar în gara Basarab a fost oprit timp de două ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2