Date companie
 
 
 
 

Un tânăr din Baia Mare a murit în timp ce își salva prietenul de la înec

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tineri, baia, mare, salvat, morga, necropsie, prieten, inecat, bazin, combinat
 

A vrut să își salveze prietenul de la înec, dar a murit el! Trei tineri din Baia Mare s-au dus să facă baie într-un bazin de pe platforma unui fost combinat. Asta, deși unul dintre ei nu știa să înoate. La insistențele celorlalți doi, tânărul a sărit în apa adâncă de șase metri și nu a mai reușit să iasă la suprafață. Ceilalți doi de pe mal au sărit imediat să-l salveze.

VOX  "- El o știut să înoate, ăstălalt a știut. - Și s-au băgat după tine sau cum? - Ei doi au sărit după mine."

Băieții au reușit să-și scoata prietenul la suprafață, însă unul dintre ei nu a mai putut să iasă din bazin.

VOX "- L-am pus pe el să sară, o sărit, l-am scăpat. Am sărit și eu. Eu cu el am ieșit! Am așteptat să iasă și nu a mai ieșit. - Voi ați chemat poliția? - L-am anunțat pe frate-su, el a anunțat toată poliția."

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânar.

ANDRA VIRIU, medic, S.M.U.R.D. Maramureș "Am fost solicitați la un pacient de 23 de ani, l-am găsit pe marginea bazinului, în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, a murit după 30 de minute."

CRISTIAN VIG, purtător de cuvânt, Poliția Baia Mare "Într-un bazin dezafectat a fost găsit un cadavru de sex masculin. Din declarații, a încercat să facă baie și a intrat în apă și nu a mai ieșit."

Trupul tânarului a fost transportat la morga Spitalului Județean din Baia Mare, pentru efectuarea necropsiei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2