Date companie
 
 
 
 

Zeci de motociclisti s-au costumat în balerine pentru a fi vãzuti mai bine de soferi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mars, motociclisti
 

Desi prefera adrenalina, viteza si hainele de piele, zeci de motociclisti au apãrut în trafic... în costume de balerinã. Nu pentru a face spectacol, ci pentru a atrage atentia conducãtorilor auto. Motociclistii spun cã soferii sunt neatenti pe sosele, nu-i respectã si astfel provoacã accidente grave.

AMBIANTÃ

Îmbrãcati in roz, motociclistii au încãlecat pe sa si au pornit la drum. Nu înainte de a face câteva exercitii de încãlzire, la fel ca balerinele.

AMBIANTÃ

Initiativa s-a dovedit un succes: soferii i-au remarcat imediat pe motociclistii deghizati.

AMBIANtà (claxoane)

VOX: "au fost mult mai amabili cu noi, întelegãtori (...) albul simbolizeazã pacea. Nu vrem sã arãtãm cã suntem violenti în trafic. Poate o sã fim îmbrãcati si în negru, dar pt moment cred cã suntem mai vizibili si mai usor de remarcat."

VOX: "Încercãm sã atragem atentia participantilor la trafic cã si noi existãm pe aceste strãzi! (...) Nu putem spune cã e numai vina lor, dar greselile lor sunt cã nu se asigurã când întorc, în general!"

Si trecãtorii au avut un cuvânt de spus, dar parerile au fost impartite.

VOX: "Îmi plac. Nu am mai vãzut pânã acum. Sunt grozave!"

VOX: "Ori esti bãrbat, ori esti femeie? Douã din una. Asa ca aspect e plãcut. Treaba lor!"

VOX: "Nu e potrivit, adicã ar fi trebuit sã aibã costumul de protectie, nu de balerinã. Nu încurajez!"

Motociclistii se gândesc sã mai organizeze astfel de evenimente, pentru a schimba comportamentul în trafic al soferilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Campanie a motocicliștilor, pentru prevenirea accidentelor ( 7 Aprilie 2019 )

  Sute de motocicliști au defilat, în acest weekend, pe arterele principale din Cluj-Napoca și din comuna Florești, în cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor. Motocicliștii au împărțit participanților la trafic autocolante...

 • Tensiuni diplomatice între București și Chișinău, după blocarea Marșului Unirii la Vama Albița ( 29 August 2018 )

  Ministerul Afacerilor Externe i-a cerut explicații ambasadorului Republicii Moldova la București, cu privire la motivele pentru care participanților la Marșului Unirii nu li s-a permis, începând de luni, trecerea frontierei la Vama Albița.

 • Marș pe biciclete dedicat Centenarului Marii Uniri ( 26 Iunie 2018 )

  Marș pe biciclete dedicat Centenarului Marii Uniri. Aproximativ 250 de bicicliști au plecat miercuri din București, Iași, Timișoara și Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni, cinci zile mai târziu, la Alba Iulia, în cadrul celui mai mare marș pe bicicletă dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire - "Pedalăm pentru România”. 

 • Nou protest în Prelungirea Ghencea ( 1 Aprilie 2017 )

  Un nou marș de protest, pe bulevardul Prelungirea Ghencea din capitală! Peste o mie de oameni au ieșit în stradă să ceară autorităților modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale, stradă cu 4 benzi, trotuare, pistă de biciclete precum și un pod peste Centură. Acesta este cel de-al optulea protest din ultimii 4 ani. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2