Date companie
 
 
 
 

Zeci de persoane, la înmormantarea casierei împușcate la coafor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inmormantare, cimitir, coafor
 

Cele două femei împușcate la coafor au fost conduse pe ultimul drum, de prieteni și de rude. Marcați de o durere profundă, oamenii nu își pot explica nici acum gestul soțului criminal. Mariana, casiera care a sărit în apărarea colegei sale, a fost înhumată la cimitirul Ghencea, în timp ce Florina și-a găsit odihna veșnică în cimitirul din satul său natal.

AMBIANȚA se trag clopotele AMBIANȚA veșnica pomenire

VOX :"Mare durere și tragedie! Tot timpul spunea că n-are ce să facă. Din mâinile lui nu scapă. Gelozia! Îi ardea hainele în mijlocul casei, doamnă."

VOX :" Îmi pare rau că se schimbă legea după ce s-a întâmplat cu ea. Trebuia schimbată demult, pentru toate femeile."

Rudele povestesc despre Mariana, colega Florinei că, de mică sărea în ajutorul celorlalți. Aceasta a lăsat în urmă o fată aflată în ultimul an de liceu, un soț, rude și prieteni, care refuză să creadă că ea nu mai este.

VOX :"Nu cred că s-a gândit vreodată la ea, se gândea la ceilalți."

VOX:"Eu nu vreau să cred că ea nu este. Eu o știu acolo lângă mine, e o persoană care nu merita soarta asta."

Alte șase persoane au fost rănite în timpul atacului din coafor. Una dintre victime a fost deja externată, iar alte două urmează să părăsească spitalul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un polițist din Suceava s-a împușcat în cap ( 6 August 2019 )

  Un polițist a fost găsit împușcat în cap, în apropierea unui cimitir! Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani s-a împușcat în cap, ieri, cu pistolul din dotare, în mașina personală, pe un deal de la marginea orașului Suceava.

 • Comemorarea lui Eminescu, la Cimitirul Bellu ( 15 Iunie 2019 )

  Mihai Eminescu, comemorat cu onoruri, la Cimitirul Bellu din București, acolo unde este își doarme somnul de veci. Astăzi, 15 iunie, se împli­nesc 130 de ani de la moar­tea geniului poeziei românești, Mihai Eminescu.

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Andrei Șandor, condus pe ultimul drum ( 19 Iulie 2018 )

  Mare iubitor de rock, jurnalistul Andrei Șandor a fost condus pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Capela Hașaș din Oradea. Alături de familie și prieteni, la Cimitirul Municipal s-au dus să-și ia rămas bun de la Andrei și foștii săi colegi din presa orădeană, precum și mai mulți politicieni.

 • Bărbat mort în cimitir, la mormântul mamei sale ( 3 Mai 2018 )

  Sfârșit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Câmpulung Muscel. Omul a mers la cimitir, să aprindă lumânări la mormântul mamei sale. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă. Un muncitor care făcea curățenie prin cimitir l-a zărit și a încercat să-l ajute.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2