Date companie
 
 
 
 

"Zilele Teatrului Masca", începând de vineri, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, teatru, masca, zilele, actori, piese
 

Trei zile de teatru profesionist în Capitală! La aniversarea a 23 de ani de la înființare, Teatrul Masca le propune spectatorilor o serie de piese inedite. Timp de trei zile, actorii vor evolua în șase spectacole, jucate atât pe scenă, cât și în aer liber. "Zilele Teatrului Masca" vor debuta vineri, 24 mai, cu spectacole palpitante, unde momentele comice vor alterna cu cele dramatice. Printre piesele care vor fi puse în scenă se numără "O scrisoare pierdută" sau "Pierrot Lunatecul".

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca "Spectatorii vor putea vedea în interior un spectacol de Comica de Artă "Când dragostea poartă pâslari", un spectacol de comedie antică latină "Militarul fanfaron" și un spectacol de stil, un spectacol nonverbal, "Țara în care îngerii vin degeaba", iar în amfiteatrul în aer liber, practic, vor vedea din repertoriul nostru stradal, spectacolul de statui vivante."

Tot în cadrul "Zilelor Teatrului Masca", actori mari ai scenei românești vor fi premiați pentru activitatea depusă de-a lungul anilor în slujba iubitorilor de cultură. Duminică, în ultima zi a evenimentului, va fi semnată o Convenție de colaborare culturală, intitulată "Nuca". Acest acord va permite o asociere liberă între profesioniștii din domeniul teatral, în vederea desfășurării unor proiecte și parteneriate comune.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Farmecul scenei: A început Festivalul de Teatru Școlar în limba spaniolă ( 14 Februarie 2020 )

  A început cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă. Competiția, la care participă elevi ai secțiilor bilingve româno-spaniolă din toată țara, se desfășoară la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Elevii au pregătit piese de teatru captivante și spectacole pe cinste pentru public.

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 • Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes ( 28 Octombrie 2019 )

  Musical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

 • Zilele Chitilei, sărbătoare cu invitați de seamă și concert pe stadion ( 8 Septembrie 2019 )

  Zilele Chitilei, sărbătorite cum se cuvine, în acest weekend! Peste 2.000 de oameni s-au adunat pe stadionul din localitate, la concertul susținut artiști cunoscuți, printre care Lora, Bere Gratis, Nicu Paleru, Matilda Pascal Cojocărița...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2