Date companie
 
 
 
 

Ziua Brigăzii Vanatori de Munte "Sarmisegetuza", la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, munte, ceremonii, aniversare, vanatori, torte, brigada, sarmisegetuza, defilare, religioase
 

Brigada Vânãtori de Munte "Sarmisegetuza", din Brașov, a împlinit 90 de ani! La ceas aniversar, militarii au defilat prin Piața Sfatului, în muzică de fanfară, și au participat la ceremonii religioase. Mulți dintre militarii Brigăzii Vânători de Munte au participat la zeci de misiuni în Afganistan, Irak și Kosovo.

DORINEL COTEA, ofițer Relații Publice, Brigada "Vânători de Munte" Brașov "Faptul ca am fost in Afganistan, ne-am indeplinit misiunile acolo, am dovedit ca suntem o unitate credibilã si ca ducem mai departe valorile morale ale înaintașilor."

VOX "Chiar iti vine sa si plangi cand ii vezi asa. Imi pare rau ca nu am venit de la inceput!"

VOX "Foarte emotionant! Pana la lacrimi, nu pot sa va spun! Am fost si inainte de a pleca in Afganistan si dupa ce s-au intors. E ceva de vis, ceva ce nu vezi in fiecare zi."

VOX "- Ce v-a impresionat? - Si demonstratia si cuvantarile, toate m-au impresionat! Foarte interesant!"

Brigada Vânãtori de Munte "Sarmisegetuza" a încheiat aniversarea celor 90 de ani de existențã cu o defilare cu torțe în centrul Brașovului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2