Date companie
 
 
 
 

Stiri Politic

RSS Știri
 

 

23 Octombrie 2018


 • Iohannis: Aderarea la spațiul Schengen, un obiectiv important

  Aderarea la spațiul Schengen reprezintă un obiectiv important pentru România! Afirmația a fost făcută de președintele Klaus Iohannis, la Strasbourg. Prezent în plenul Parlamentului European, unde a participat la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, șeful statului român a precizat că UE trebuie să rămână un spațiu de liberă circulație, unde tinerii să poată călători și studia. 

 

22 Octombrie 2018


 

10 Octombrie 2018


 • Teodorovici: O reformare a aparatului bugetar este obligatorie

  Salariul minim brut pe economie ar putea crește la 2.050 lei, până la 1 ianuarie 2019. Așa susține ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, care a adăugat că ministerul urmează să facă o analiză în acest sens, pentru a se evalua impactul bugetar în cazul unui asemenea scenariu.

 

8 Octombrie 2018


 

2 Octombrie 2018


 • Rovana Plumb, interimar la Educație

  Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost desemnată ministru interimar al Educației, printr-un decret semnat de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a semnat totodată și decretul de revocare din funcție lui Valentin Popa, care și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Educației joia trecută. 

 • Michel Barnier și Viorica Dăncilă s-au întâlnit în această dimineață

  Premierul României, Viorica Dăncilă, și negociatorul-șef al Uniunii Europene, Michel Barnier, s-au întâlnit în această dimineață, la sediul Guvernului României. Discuțiile celor doi s-au axat pe stadiul negocierilor dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie.

 • Critici dure de la prim-vicepreședintele CE, Frans Timmermans

  Guvernul României, pus la zid de prim-vicepreședintele Comisiei Europene! Frans Timmermans a criticat dur modificarea legilor justiției și a avertizat că, dacă regulile sunt încălcate, Executivul de la Bruxelles nu va ezita să ia măsuri și să aducă Guvernul român în fața instanței, pentru legislația vizând sistemul judiciar și situația statului de drept. 

 

22 Septembrie 2018


 • C.Ex.N. al PSD, încheiat cu victoria lui Liviu Dragnea

  Liviu Dragnea rămâne la cârma PSD! După aproape nouă ore de dezbateri intense în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, Dragnea a primit votul de încredere al fruntașilor partidului.

 • Reacții pe scena politică, după puciul eșuat din PSD

  Reacții pe scena politică, după reuniunea la vîrf a social-democraților și reconfirmarea lui Liviu Dragnea ca șef al partidului. Liderii Opoziției au criticat, unii vehement, alții ironic, puciul eșuat din sânul PSD. Senatorul PNl, Alina Gorghiu...

 

19 Septembrie 2018


 • Primul termen pentru Dragnea

  Pe 8 octombrie se va desfășura primul termen al apelului în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Președintele PSD este acuzat de săvărșirea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu, în cazul angajării fictive a două persoane. 

 

18 Septembrie 2018


 • Summitul celor Trei Mări, un succes

  Summitul celor Trei Mări a fost unul excelent în ciuda dificultăților de politică internă! Așa a declarat președintele Klaus Iohannis, la finalul reuniunii care s-a desfășurat ieri și azi la București.

 

13 Septembrie 2018


 • România, în vizorul Parlamentului European

  Rezoluție privind situația din România anunțată de Parlamentul European! Ea va avea loc în a doua sesiune plenară din octombrie, după ce la prima sesiune, de la începutul lunii, va avea loc dezbaterea pe tema violențelor de la protestul din 10 august, a anunțat europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

 

12 Septembrie 2018


 • Apelul lui Cioloș

  Fostul premier Dacian Cioloș face apel la procurori sau alte instituții ale statului sa îi ceară președintelui PSD Liviu Dragnea dovezi privind afirmatiile sale conform cărora mitingul din 10 august, din Piața Victoriei, a fost finanțat din afara țării. 

 • Dragnea: Salut decizia Parlamentului de revizuire a Constituției privind definirea familiei

  Liderul PSD, Liviu Dragnea, salută decizia Parlamentului de revizuire a Constituției privind definirea familiei! Șeful Camerei Deputaților susține că referendumul din 7 octombrie va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societății românești.

 

2 Septembrie 2018


 

17 August 2018


 • Ecaterina Andronescu continuă atacurile la adresa lui Liviu Dragnea

  Ecaterina Andronescu continuă atacurile la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta susține că este inacceptabil ca partidul să ajungă la 25% susținere, precizând că "ceva sau cineva" a adus formațiunea aici. Andronescu îi cere șefului PSD să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat, deoarece „poate fi o soluție de maturitate politică”.

 

8 August 2018


 

23 Iulie 2018


 • Bilanț după șase luni de guvernare

  Bilanț după șase luni de guvernare, prezentat de premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria. Aceasta a arătat că în prima jumătate a acestui an veniturile la bugetul de stat au fost mai mari față de aceeasi perioadă a anului trecut. Prim-ministrul a vorbit și despre creșterile salariale în educație și sănătate, despre creșterea pensiilor, dar și despre scăderea ratei șomajului.

 

29 Iunie 2018


 

23 Iunie 2018


 • Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de președinte

  Președintele Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, că este ferm hotărât pentru un nou mandat de președinte! Președintele Iohannis a mers la Sibiu, la întâlnirea festivă a Promoției 1974-1978 a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”. Șeful statului a făcut o declarație foarte scurtă, în fața liceului, precizând că a luat o decizie ”foarte importantă” pe care dorește să o anunțe.

 

21 Iunie 2018


 

20 Iunie 2018


 

19 Iunie 2018


 

17 Iunie 2018


 • Senatorul Daniel Zamfir, membru ALDE

  Daniel Zamfir, senatorul demisionar din PNL, este proaspăt membru ALDE. Liderul formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat dumincă, în cadrul unei conferințe de presă, că Daniel Zamfir a ales să se alăture ALDE din cauză că PNL...

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2