Date companie
 
 
 
 

Atacuri reciproce, dupa rezultate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iulie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : suspendare, referendum, onoare
 

Spirite încinse în lumea politică, la o zi după referendum! Dacă președintele suspendat crede că votul de duminică nu a fost unul legitim, președintele interimar este de părere că scrutinul e democratic. Atacurile au curs de o parte și de alta și s-a vorbit mult despre...onoare.

TRAIAN BĂSESCU, președintele suspendat al României: "Intâi să vadă ei cum e cu onoarea pentru ce au făcut României. Eu nu am fost în această competiție, ei au chemat poporul să le valideze o decizie (...) poporul le-a spus nu. Asta e viața sunt mărunțișuri, trebuie să se trezească, să înțeleagă că au făcut deja mult rău României și au obligația sa intre în guvernarea normală."

CRIN ANTONESCU, președintele interimar al României: "Indiferent care va fi rezultatul final, nu mai avem nici un motiv sa ne îndoim de noi înșine (...) Le mulțumesc tuturor celor care prin votul lor au scris o pagină frumoasă mare din istoria României."

La rândul său, președintele UDMR a răspuns acuzațiilor liderilor USL, conform cărora maghiarii nu s-au prezentat la vot pentru că au fost îndemnați de premierul Ungariei, Victor Orban, să stea acasă.

KELEMEN HUNOR, președintele UDMR: "Resping speculațiile privind rolul comunității maghiare la acest vot pentru că nu putem accepta sa fie declarați vinovati maghiarii (...) în secuime a fost o prezență scăzută ceea ce noi știam, nu e o noutate."

Prezența la vot în județul Covasna s-a situat sub 19 procente, iar în Harghita- sub 12 la sută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agresorii jandarmeriței, pedepse cu suspendare ( 28 Decembrie 2019 )

  Închisoare cu suspendare pentru cei șapte bărbați care au agresat o femeie jandarm, la protestul din 10 august 2018 din Piața Victoriei! Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei și nu este definitivă.

 • PSD atacă la C.C.R. asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului ( 23 Decembrie 2019 )

  Președinții Camerei Deputaților și Senatului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu, vor contesta la Curtea Constituțională adoptarea de către Guvernul Orban a bugetului pe 2020 fără dezbatere. Decizia a fost luată în cadrul...

 • Decizie definitivă în cazul de adopție al Sorinei și verdict în cazul procurorului Maria Pițurcă ( 11 Iulie 2019 )

  Decizie definitivă, în cazul de adopție al Sorinei! Adopția fetiței rămâne valabilă. Magistrații Curții de Apel Craiova au respins, astfel, cererea procurorului general, Bogdan Licu, de revizuire a adopției internaționale, în cazul...

 • Decizii amânate, în cazul micuței Sorina ( 10 Iulie 2019 )

  Tergiversări în cazul Sorina, fetița de opt ani din Baia de Aramă adoptată de doi români din Statele Unite! Curtea de Apel Craiova a amânat cu o zi decizia privind revizuirea hotărârii prin care s-a dispus adopția internațională.

 • Tramvaiul 41 a fost înlocuit cu două autobuze ( 1 Iulie 2019 )

  Viața fără tramvaiul 41! Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai aglomerate din Capitală, tramvaiul 41 tăia Bucureștiul din Bd. Ghencea/Drumul Taberei și trecea prin Militari, Crângași si ajungea până la Piața Presei Libere.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2