Date companie
 
 
 
 

Divergente in PD-L

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : scandal, elena udrea, Sever Voinescu, Cristian Boureanu, divergente in PD-L, Cezar Preda
 

Scandal în PD-L. Vicepreședintele Cristian Boureanu și deputatul Sever Voinescu au schimbat replici dure. Motivul disputei: propunerea de suspendare din partid a celor trimiși în judecată. În plus, Boureanu a ironizat criteriile de integritate propuse de Monica Macovei, Cristian Preda și Sever Voinescu.

CRISTIAN BOUREANU - vicepresedinte PD-L: "Cred cã sunt superficiale si populiste si nu tin cont nici de interesele membrilor de partid, nici de interesele cetãtenilor. Eu îmi aduc aminte doar de politia sovieticã, care te aresta si împusca înainte sã te judece."

SEVER VOINESCU - deputat PD-L: "Eu nu m-am certat cu nimeni, de obicei nu mã cert si nu comentez chestiunile astea cu Boureanu."

Unii lideri ai partidului nu văd cu ochi buni nici posibila candidatură a lui Cristian Preda, Sever Voinescu sau Monica Macovei la sefia PD-L.

CRISTIAN BOUREANU - vicepresedinte PD-L: "Lãsând la o parte cã lipsa de experienþã politicã aratã cã unii vor sã îsi facã cariera netinând cond niciodatã de interesele partidului din care fac parte!"

CEZAR PREDA - vicepresedinte PD-L: "Au ajuns europarlamentari tot printr-o derogare la statut, dar pentru presedintia partidului e greu de presupus cã indiferent de derogarea pe care o primeste, poate accede la cea mai înaltã functie dacã nu este un om foarte cunoscut în partid, cu bãtãlii la activ în partid."

Mai impaciuitoare s-a dovedit a fi Elena Udrea.

ELENA UDREA - presedinte PD-L Bucuresti: "Dacã va candida, îi doresc succes!"

La sfarsitul acestei saptamani, democrat-liberalii vor decidem modificarea statutului, în cadrul Consiliului National de Coordonare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicații în scandalul Unifarm ( 29 Iunie 2020 )

  Ludovic Orban, chemat în Parlament să dea explicații în legătură cu scandalul de la Unifarm! Senatorul PSD, Radu Oprea, a anunțat că social-democrații vor ca prim-ministrul să dea explicații în fața parlamentarilor...

 • Un polițist din județul Timiș, înjunghiat în timpul misiunii ( 19 Iulie 2019 )

  Lista polițiștilor răniți în misiune se măreste! Un agent de poliție a fost înjunghiat în picior, în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Incidentul a avut loc în localitatea Surducu Mic, din județul Timiș. Echipajul de poliție a fost...

 • Scandal în sala de operații a Spitalului Județean din Craiova ( 8 Martie 2019 )

  Scandal la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, după ce un medic concediat anul trecut pentru abateri disciplinare s-a întors la serviciu. Urologul Liviu Riza a intrat în blocul operator îmbrăcat în haine de stradă, chiar în timpul unei operații.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2