Date companie
 
 
 
 

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, pentru șase luni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, blaga, partid, preda, paleologu, cristian, suspendat, cnc
 

Cristian Preda, suspendat din PDL! Consiliul National de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi "pentru", 183 "impotriva" si 34 de voturi nule, suspendarea din partid, pentru sase luni a europarlamentarului Cristian Preda. Motivul: în ultimii patru ani a luat poziții publice, prin care a atacat conducerea partidului. Decizia vine după o dezbatere tensionată, la reuniunea Consiliului Național de Coordonare al PDL, unde Cristian Preda le-a cerut colegilor de partid să nu fie bolșevici.

CRISTIAN PREDA, europarlamentar PDL "Motivul fundamental e criticarea publica a lui Blaga, toata lumea stie asta. Nu isi creste Blaga puterea, daca ma suspenda pe mine. Membrii BPN sunt deranjati ca am avut pareri diferite de ale lui Blaga, dar, va rog, nu fiti bolsevici. Am gresit, uneori, prin exagerare. Am facut declaratii nepotrivite despre Emil Boc si despre Teodor Stolojan."

VASILE BLAGA, președinte PDL "Nu poti fi membru al PDL, facandu-i rau. Nu cred ca poti fi membru PDL, atunci cand, prin toate actiunile, il decredibilizezi. Mai mult, ii si slabesti capacitatea de munca. Nimic nu e mai usor decat sa-ti camuflezi calculele politice in principii, pe care aceeasi persoana le tranzactioneaza, pentru interese meschine. Cu asta nu putem fi de acord!"

Toader Paleologu i-a luat apărarea lui Cristian Preda.

TOADER PALEOLOGU, vicepreședinte PDL "Dam apa la moara dezbinarii dreptei politice. E foarte grav! Nu faceti aceasta greseala politica!"

VASILE BLAGA, președinte PDL "Ar trebui sa-mi multumeasca, ca m-am opus BPN, care vroia sa-l excluda. Dar, in sfarsit! "

Supendarea vine în urma unei decizii a Biroului Permanent Național al partidului, din 3 iunie, anul curent, pe motiv că Preda a atacat conducerea si actiunile PDL intr-o perioada dificila pentru partid, aducand astfel prejudicii majore de imagine, a respins sau a ignorat apelurile colegilor de partid si a continuat sa critice in mod nejustificat actiunile partidului. Europarlamentarul democrat liberal, Cristian Preda, a respins, sambata, aceste acuzatii, precizand ca adevaratul motiv pentru care este propus pentru suspendare este reprezentat de criticile aduse liderului Vasile Blaga.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2