Date companie
 
 
 
 

In cazul spagilor din vama este vehiculat si numele unui membru PDL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Februarie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, vama, blaga, eugeniu, petrescu, spagi, intermediar
 

Democrat-liberalul Eugeniu Petrescu este ultimul nume vehiculat în cazul șpăgilor din vămi. Potrivit procurorilor, acesta ar fi intermediarul șpăgile pentru șeful Autorității Naționale a Vămilor. Astfel, Petrescu l-ar fi ajutat pe Liviu Florian să o aducă pe Nicoleta Dobrescu în biroul șefului Vămilor, Radu Mărginean. Pentru aceste servicii, Florian i-ar fi cerut Nicoletei Dobrescu 130.000 de euro. Anchetatorii mai spun că în urma întâlnirii, Nicoleta Dobrescu a fost delegată la conducerea vămii Halmeu. Eugeniu Petrescu este un vechi membru democrat-liberal și unul dintre sponsorii formațiunii. Deși nu este membru în conducerea partidului, Eugeniu Petrescu este nelipsit de la ședințele conducerii centrale PDL.

prin telefon: IOAN OLTEAN, vicepreședinte PDL "Venea ca orice membru. Și dacă în ședințe i se dădea voie să stea, a stat, dacă nu, pleca. Nu este membru al BPN, al Colegiului Director, nu are funcție nici administrativă, nici politică."

CEZAR PREDA, vicepreședinte PDL "Era un tip pe care îl vedeai la întâlnirile noastre acolo! Era așa mai bătrânel, brunețel! Odată mi-a făcut rost de bilete! Avea Steaua meci în Cupa Campionilor, era de la Becali, nu știu de unde! I-am zis: mă Eugene, fă și mie rost de un bilet! Da Cezare, îți fac!"

Marius Marinescu, fost membru în conducerea PD și fost senator al partidului, și-l amintește pe Eugeniu Petrescu drept un apropiat al lui Vasile Blaga.

prin telefon: MARIUS MARINESCU, fost membru PD "Era un apropiat al domnului Vasile Blaga! Pot să spun că era umbra domnului Blaga. De câte ori venea la PD domnul Blaga, apărea și domnul Petrescu."

Potrivit cotidianului Puterea, fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, a confirmat că îl cunoaște pe Eugeniu Petrescu și că acesta îi este coleg de partid. La intrebarile ziaristilor, privind situatia in partid a lui Eugeniu Petrescu, fostul ministru de Interne le-a recomandat sa ceara lămuriri "la cadre". Intr-un comunicat PDL remis presei vineri-seara, se precizeaza, citam: "Pentru o corectă informare a opiniei publice, precizăm că domnul Eugeniu Petrescu este membru simplu al Partidului Democrat Liberal, nu deține și nu a deținut nicio funcție în partid, la niciun nivel, și nu a facut niciodată parte din vreun staff de campanie al PDL sau al vreunui candidat susținut de partid".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2