Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis susține sprijinirea sectorului digital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Octombrie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : economie, Klaus Iohannis, digital
 

Președintele României susține transformarea țării prin tehnologizare! Klaus Iohannis a participat la lansarea proiectului Romania Tech Nation, la Universitatea Politehnică, unde a vorbit despre nevoia de dezvoltare a sectorului digital, despre implicarea antreprenorilor, precum și despre digitalizarea economiei. Președintele a lăudat sectorul IT, dar nu a ratat ocazia să critice Guvernul, despre care a spus că „a mers pe contrasens față de așteptările societății românești”.

KLAUS IOAHNNIS, președintele României

"Într-o Românie normală, inovarea tehnologică trebuie privită ca un vârf de lance în dezvoltarea economiei și a societății, atât prin liderii consacrați, cât și prin companiile intrate recent pe piață. Transformarea digitală a statului nu este doar despre digitalizare, ci despre transformarea profundă a funcționării instituțiilor prin eficiență, integritate și transparență. În toate aceste privințe, guvernarea actuală a mers pe contrasens față de așteptările societății românești, arătând că este o guvernare paralelă cu nevoile de modernizare ale unei societăți de tip european, în secolul XXI."

Inițiativă a Consiliului Național al IMM-urilor, Romania Tech Nation este un proiect multianual care se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. În cadrul proiectului sunt organizate evenimente care aduc la un loc ecosistemul antreprenorial, cel de educație antreprenorială și politicile publice, având obiective tactice anuale, și obiective strategice pentru cinci și 10 ani.


Klaus Iohannis susține sprijinirea sectorului digital

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2