Date companie
 
 
 
 

Mesajul președintelui cu prilejul Anului Nou

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2016
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : superstitii, An Nou
 

Președintele Klaus Iohannis, mesaj către români! Șeful statului a postat un mesaj video pe Facebook în care le spune românilor, indiferent dacă trăiesc în țară sau peste hotare, să nu își piardă încrederea în România și subliniază că mai sunt multe lucruri de făcut.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Dragi români, în urmă cu zece ani, țara noastră devenea oficial stat membru al Uniunii Europene, un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi. (...) De aceea, urmașii celor care au construit România europeană au datoria să păstreze și să întărească pentru generațiile care vin moștenirea pe care au primit-o. Progresele făcute până acum nu trebuie încetinite, ci continuate cu determinare și responsabilitate. (...) Mai avem încă multe de făcut, dar am speranța că, împreună, vom reuși! La mulți ani tuturor și un An Nou fericit!"

La 1 ianuarie 2017 se împlinesc 10 ani de când România a devenit membru al Uniunii Europene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Superstiții de Anul Nou, în țară ( 31 Decembrie 2019 )

  Superstițiile fac parte din viața multora dintre noi. Iar de Revelion, mai mult decât oricând, păstrăm anumite obiceiuri pentru a ne asigura că ne va merge bine în anul următor. 

 • Tradiții, obiceiuri și superstiții de Crăciun ( 25 Decembrie 2019 )

  Creștinii prăznuiesc, astăzi, Nașterea Domnului Iisus Hristos, sărbătoare plină de semnificații. Crăciunul este celebrat de creștinii din toată lumea, de mai bine de două mii de ani,  ca dată a nașterii lui Iisus, dar a devenit...

 • Superstiții de Anul Nou ( 31 Decembrie 2018 )

  Cele mai cunoscute superstiții respectate de români în noaptea de Revelion sunt legate de bani, noroc și roade! În noaptea dintre ani, se spune că este bine să avem bani în buzunar. De asemenea, nu este bine să dăm bani pe 31 decembrie și 1 ianuarie, ca să nu rămânem fără, tot anul ce vine. În unele zone ale țării, femeile coc o pâine în care ascund bani, iar cel care găsește monedele va avea noroc de bani tot anul.

 • Sărbătoarea Sf. Ștefan, semnificație religioasă, credințe și superstiții ( 27 Decembrie 2018 )

  Biserica Ortodoxă Română îl prăznuiește, astăzi, în a treia zi de Crăciun, pe Sf. Ștefan! Este primul martir al Bisericii, cel dintâi care a vestit și mărturisit credința în Hristos. Sf. Ștefan era de neam ales, din seminția lui Avraam.

 • Datini și superstiții de Crăciun ( 25 Decembrie 2018 )

  De Crăciun sunt legate datini păstrate din străbuni. Nașterea Pruncului Iisus este vestită prin colinde, iar creștinii, asemenea Magilor de la Răsărit, le oferă colindătorilor daruri. Începând din prima zi de Crăciun, copiii umblă cu Steaua...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2