Date companie
 
 
 
 

PD-L va cere suspendarea lui M. Geoana de la sefia Senatului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : suspendare, pd-l, Mircea Geoana, Legea Educatiei la promulgare, Cristian Boureanu
 

Democrat-liberalii se pregătesc să-l dea jos pe Mircea Geoană de la șefia Senatului! In cazul în care Geoană refuza să trimită Legea Educației la promulgare, PD-L va cere suspendarea acestuia.

CRISTIAN BOUREANU - vicepresedinte PD-L: "Dacă există o decizie a Birourilor Permanente, domnul Geoană este obligat sã semneze acest lucru. Iar dacã nu o face, existã întotdeauna posibilitatea suspendãrii, pentru cã, practic, abuzeazã de functia de presedinte.(...)Domnul Geoanã are doar rol de secretar, dar trebuie sã punã un văzut pe act."

Vicepreședintele PD-L, Cristian Boureanu, a declarat că partidul său sprijină cabinetul Boc, pentru continuarea procedurii de asumare a răspunderii pe Legea Educatiei. Totodată, Birourile Permanente au retrimis Guvernului proiectul de lege privind educația, precum și "angajarea răspunderii" pe acest act normativ. Și asta întrucât procedura a fost declarată neconstituțională, a anunțat liderul deputaților PSD, Mircea Dușa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agresorii jandarmeriței, pedepse cu suspendare ( 28 Decembrie 2019 )

  Închisoare cu suspendare pentru cei șapte bărbați care au agresat o femeie jandarm, la protestul din 10 august 2018 din Piața Victoriei! Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei și nu este definitivă.

 • PSD atacă la C.C.R. asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului ( 23 Decembrie 2019 )

  Președinții Camerei Deputaților și Senatului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu, vor contesta la Curtea Constituțională adoptarea de către Guvernul Orban a bugetului pe 2020 fără dezbatere. Decizia a fost luată în cadrul...

 • Decizie definitivă în cazul de adopție al Sorinei și verdict în cazul procurorului Maria Pițurcă ( 11 Iulie 2019 )

  Decizie definitivă, în cazul de adopție al Sorinei! Adopția fetiței rămâne valabilă. Magistrații Curții de Apel Craiova au respins, astfel, cererea procurorului general, Bogdan Licu, de revizuire a adopției internaționale, în cazul...

 • Decizii amânate, în cazul micuței Sorina ( 10 Iulie 2019 )

  Tergiversări în cazul Sorina, fetița de opt ani din Baia de Aramă adoptată de doi români din Statele Unite! Curtea de Apel Craiova a amânat cu o zi decizia privind revizuirea hotărârii prin care s-a dispus adopția internațională.

 • Tramvaiul 41 a fost înlocuit cu două autobuze ( 1 Iulie 2019 )

  Viața fără tramvaiul 41! Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai aglomerate din Capitală, tramvaiul 41 tăia Bucureștiul din Bd. Ghencea/Drumul Taberei și trecea prin Militari, Crângași si ajungea până la Piața Presei Libere.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2