Date companie
 
 
 
 

Pensiile militare sub trei mii de lei nu vor fi reduse

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : traian basescu, penssiile militare sub 3000 de lei nu vor fi reduse, ceremonie de investire, noul sef de Stat Major, laude, Gabriel Oprea
 

Pensiile militare sub trei mii de lei nu vor fi reduse, după recalculare. Anuntul a fost facut de presedintele Traian Băsescu, la ceremonia de învestire a a noului șef al Statului Major. Decizia vine dupa mai multe intalniri dintre premier si ministrul Apararii. Gabriel Oprea a primit chiar laude din partea liderului de la Cotroceni. Traian Basescu l-a felicitat pentru ca a reusit sã "protejeze" pensionarii din sistem si i-a lãudat totodatã initiativa de a nu mai vinde terenurile Armatei pentru dezvoltãri imobiliare, alegând, în schimb, sã construiascã locuinte de serviciu pentru militari.

TRAIAN BASESCU - presedintele Romaniei: " Cred cã ceea ce a fãcut domnul ministru Oprea este proba cã atunci când la nivel politic existã preocupare, se gãsesc solutii pentru ca partea socialã sã fie mai bine acoperitã. (...) Domnul ministru Oprea a reusit sã protejeze pensionarii militari cu stagiul întreg!"

La discutarea proiectului privind sistemul unitar de pensii, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a susținut de mai multe ori că obiectivul său este ca pensiile militarilor cu stagiu complet, mai mici de 3.000 de lei, să nu scadă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O tânără din Oradea, absolventă de master la Universitatea Birmingham cu „Summa Cum Laude” ( 13 Noiembrie 2020 )

  Tinerii români aflați la studii în străinătate fac cinste țării în care s-au născut! Un exemplu este Cezara Hulber, o tânără de 21 de ani, din Oradea, care a absolvit, anul acesta, masteratul la Universitatea Birmingham...

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2