Date companie
 
 
 
 

PNL si PSD, in pragul negocierilor privind candidatii comuni pentru alegerile din 2012

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : sondaje, alegeri locale, candidaturi comune USL
 

Opozitia intrã în etapa negocierilor pentru candidatii la alegerile din 2012. Copresedintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, spune cã, pânã la 1 septembrie, liberalii trebuie sã se înteleagã cu social-democratii în privinata candidatilor comuni.

CRIN ANTONESCU, copresedinte USL: "Asa cum ne-am angajat, la data de 1 septembrie aceste negocieri vor fi finalizate, iar rezultatele vor fi publice."

Pentru desemnarea candidatilor, USL a comandat sondaje de opinie, ce au fost finalizate.

CRIN ANTONESCU, copresedinte USL: "Am vãzut aceste sondaje, le-am discutat, comparat, în unele cazuri ne-am mirat si aceste date le vom face publice."

Potrivit protocolului incheiat intre PNL si PSD, la infiintarea Uniunii Social Liberale,cele doua formatiuni merg impreuna la alegerile locale din 2012. Din cele 41 de judete ale Romaniei, PSD va desemna candidati pentru 21 de consilii judetene, iar PNL pentru 20. PSD va incerca sa-si mentina dominatia in Muntenia, Oltenia si va incerca sa recucereasca Moldova, in timp ce liberalii isi vor incerca norocul in Transilvania si Banat.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Zeci de mii de români au votat cu urna mobilă ( 27 Septembrie 2020 )

    Alegătorii care nu s-au putut deplasa la sediul secției de votare, din cauza unor boli, invaliditate sau care se află internați în spital ori execută o pedeapsă privativă de libertate votează cu urna specială mobilă, în anumite condiții! 

  • Sătenii s-au grăbit să voteze, dis-de-dimineață ( 27 Septembrie 2020 )

    Așa cum îi stă bine fiecărui cetățean, sătenii din comuna Dragomirești-Vale s-au încolonat la intrarea în secția de votare încă de la primele ore ale dimineții. 

  • Rezultate privite cu prudență ( 16 Noiembrie 2014 )

    Rezultatele sondajelor au fost privite cu prudenta in ambele tabere. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, după închiderea urnelor, că "votul a decurs fenomenal" și a mulțumit tuturor românilor.

  • Victor Ponta continuă să fie primul în sondajele pentru prezidențiale ( 25 Iulie 2014 )

    Duelul în sondaje, dintre prezidențiabilii Victor Ponta și Klaus Iohannis, continuă să evidențieze un decalaj de aproximativ 10 procente în favoarea liderului PSD, în primul tur de scrutin. 

  • Zeci de parlamentari si fosti ministri isi incearca norocul la alegerile locale ( 24 Martie 2012 )

    Alegerile locale ii atrag pe parlamentarii români. Zeci de alesi si-au anuntat candidatura pentru sefia primariilor sau a consiliilor judetene din tara. Specialistii explica: alegerile locale aduc notorietate oricarui candidat. Altii, prefera sa dea scaunul invizibil din Parlament, pe unul influent, în localitatea natala.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2