Date companie
 
 
 
 

Politicienii la vot. Victor Ponta și Liviu Dragnea, la urne

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Mai 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : victor ponta, Liviu Dragnea
 

Politicienii români au vrut să fie un exemplu pentru cetățeni, așa că au mers la vot de la primele ore! Premierul Victor Ponta s-a prezentat la urne, la Școala 17 din Capitală, împreună cu soția și fiica sa. Șeful executivului a ținut să precizeze jurnaliștilor cât de importante sunt alegerile pentru Parlamentul European.

VICTOR PONTA, premierul României: "În 2014 se schimbă și România după atâția ani, se schimbă și Europa și se vor schimba în bine 57.48 (...) 58.39 e uriașă miza. E extraordinar de importantă: cine va conduce Europa în următorii 5 ani, cine va conduce România. E foarte important și pentru cei care nu votează, daramite pentru cei care votează."

DACIANA SÂRBU, eurodeputat PSD: "Am votat cu convingerea că se pot face lucruri minunate pentru țara noastră (...) sper să iasă cât mai multă lume să-și voteze reprezentanții în Parlamentul European."

Printre primii care au trecut astăzi pe la urne se numără și vicepremierul Liviu Dragnea. La ieșirea din Liceul Xenopol din București, liderul PSD a declarat că eurodeputații trebuie să demonstreze la Bruxelles că România este o țară cu drepturi egale.

LIVIU DRAGNEA, vicepremierul României: "Am votat pentru viitorul României, pentru europarlamentari, pentru cei care vor merge să spună la Bruxelles că avem aceleași drepturi, pentru cei care vor spune că România va fi puternică în Europa (...) 39,27 și pentru cei care la Bruxelles vor vota ca România să fie o țară puternică și vor ajuta la bunăstarea României."

Tot la Liceul Xenopol a votat în jurul prânzului și președintele Traian Băsescu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Dăncilă susține că nu-l va grația pe Liviu Dragnea, dacă ajunge președinte ( 7 Octombrie 2019 )

  Dacă ar ajunge președintele țării, Viorica Dăncilă nu l-ar grația pe Liviu Dragnea pentru faptele comise! Asta a precizat premierul României, în momentul în care a fost întrebată despre o posibilă grațiere a fostului președinte PSD.

 • Un nou termen al procesului pentru Liviu Dragnea: 20 mai ( 15 Aprilie 2019 )

  Procesul lui Liviu Dragnea, amânat pentru 20 mai! Judecătorii au admis cererea avocaților șefului PSD. „Completul de 5 judecători a hotărât admiterea cererilor de amânare ca aceștia să-și pregătească apărarea”, a spus președintele completului după deliberări, subliniind că termenul de 20 mai, ora 11.00, ar putea fi ultimul. Liviu Dragnea a spus, în incheierea declarației sale de la instanța supremă, că din punctul lui de vedere dosarul DGASPC Teleorman este unul politic. 

 • Apelul lui Cioloș ( 12 Septembrie 2018 )

  Fostul premier Dacian Cioloș face apel la procurori sau alte instituții ale statului sa îi ceară președintelui PSD Liviu Dragnea dovezi privind afirmatiile sale conform cărora mitingul din 10 august, din Piața Victoriei, a fost finanțat din afara țării. 

 • Dragnea, audiat la ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive ( 21 Martie 2018 )

  Dragnea, audiat la ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive. Președintele PSD s-a prezentat la instanța supremă, unde a fost audiat în calitate de inculpat. Acesta este acuzat de instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual în legătură cu angajarea fictivă la DGASPC Teleorman. La intrare în sediul instanței supreme, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de câțiva protestatari #Rezist, care l-au huiduit. De asemenea, la ÎCCJ au fost mobilizați mai mulți jandarmi.

 • Ponta, despre plângerea de la Parchetul ICCJ: Eu am demisionat după Colectiv, mi-am asumat răspunderea politică ( 8 Noiembrie 2016 )

  Victor Ponta a reacționat la plângerea penală depusă la Parchetul instanței supreme, astăzi, de către părinții tinerilor morți în incendiul de la Clubul Colectiv! 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2