Date companie
 
 
 
 

Rovana Plumb, presedinte organizatia de femei PSD

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Octombrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Rovana Plumb, Organizatia de Femei a PSD, realeasa, Palatul Parlamentului
 

Rovana Plumb a fost realeasa preşedinte al organizaţiei de femei a PSD. Plumb a fost singurul candidat şi a fost votata in unanimitate. La evenimentul organizat la Palatul Parlamentului au participat şi liderii PSD Victor Ponta, Adrian Nastase şi Liviu Dragnea.
ROVANA PLUMB - pres. Organizatia de Femei PSD - "Avem puterea sa aruncam acest regim, buba Basescu, Udrea, Boc, Anastase!"
VICTOR PONTA - presedinte PSD - "Basescu, Udrea, Boc, Anastase, putem sa continuam cu Videanu, Ridzi! Când e vorba de furat, de mintit, la PDL e egalitate de sanse!"
LIVIU DRAGNEA - secretar general PSD - "Guvernul Boc se aseamana cu pampersii: trebuie schimbat des si din acelasi motiv! Trebuie sa mai spun una: eu nu aveam asa o impresie buna despre unguri, dar de astazi îmi schimb parerea despre unguroaice! Multumesc!"
Pentru funcţia de secretar general a fost revalidata Maria Lazar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Plumb și Teodorovici, propuși interimari la Transporturi și Dezvoltare ( 7 Ianuarie 2019 )

  Premierul Viorica Dăncilă a transmis luni președintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a miniștrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor și Dezvoltării Regionale! 

 • Rovana Plumb, interimar la Educație ( 2 Octombrie 2018 )

  Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost desemnată ministru interimar al Educației, printr-un decret semnat de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a semnat totodată și decretul de revocare din funcție lui Valentin Popa, care și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Educației joia trecută. 

 • Rovana Plumb rămâne cu imunitate ( 17 Octombrie 2017 )

  Rovana Plumb rămâne cu imunitate. Plenul Camerei Deputaților a respins, marți, prin vot secret, solicitarea de aprobare a începerii urmăririi penale față de ministrul demisionar al Fondurilor Europene. Rezultatul votului a fost anunțat și în plen: au fost 284 de parlamentari prezenți, înregistrându-se 283 de voturi valabil exprimate, din care 184 ”împotrivă” și 99 ”pentru”.

 • Decor dezolant, după prima zi a Convenției PDL ( 15 Mai 2011 )

  Nu doar președintele Traian Băsescu a lăcrimat la Convenția PDL, ci și femeile de serviciu, care au avut sarcina de a curăța sala în urma alegerii noului președinte al principalului partid de guvernământ. Cei peste 1.300 de delegați veniți la Palatul Parlamentului au lăsat în urmă un decor dezolant.

 • Mere de vânzare la Palatul Parlamentului ( 2 Noiembrie 2010 )

  Un măr pe zi tine doctorul departe de casa! Pe acest principiu, alesii neamului au...poftit la merele expuse la Palatul Parlamentului. Unele cu denumiri nemaiauzite, precum Iris, Generos sau Inedit- au fost aduse la sediul legislativului, la o expozitie cu vânzare.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2