Date companie
 
 
 
 

Traian Basescu i-a raspuns, printr-o scrisoare, senatorului Dan Voiculescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : traian basesecu, voculescu, scrisori, schimb de scrisori, raspuns
 

Schimb de scrisori intre Palatul Cotroceni si Senat. Dupa ce vicepresedintele camerei superioare a legislativului, Dan Voiculescu, a reclamat faptul ca presedintele Basescu nu a precizat durata sesiunii extraordinare si i-a cerut sefului statului sa reformuleze solicitarea de convocare a acesteia, Traian Basescu i-a raspuns. Tot printr-o scrisoare.

"Daca formularea "în prima parte a lunii august" va creeaza confuzii, mai mult sau mai putin formale, cu privire la intervalul în care urmeaza a se desfasura sesiunea extraordinara a Senatului României, va solicitam sa luati act ca întelegem ca aceasta sesiune extraordinara sa se desfasoare în perioada 1 august – 15 august 2010."

 Vicepresedintele Senatului i-a mai propus sefului statului includerea pe ordinea de zi a inca cinci modificari legislative. Presedintele a raspuns si acestei solicitari: "În ceea ce priveste ordinea de zi propusa pentru sesiunea extraordinara, aceasta ramâne neschimbata (...), proiectele de lege propuse spre dezbatere fiind o necesitate pentru accelerarea actului de justitie, cerinta mentionata în cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare."

De asemenea, presedintele a adaugat: " Va puteti adresa Biroului Permanent al Senatului României  sa convoace o alta sesiune extraordinara a Senatului care sa includa pe ordinea de zi proiectele legislative propuse prin scrisoarea dumneavoastra, proiecte "extrem de necesare pentru economia si societatea româneasca", sens în care va uram succes.”

 Dan Voiculescu a fost desemnat de Mircea Geoana sa asigure presedintia Senatului pana in 7 august, presedintele senatului fiind plecat din tara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Capsula Timpului ”România 2118”, la Alba Iulia ( 1 Decembrie 2018 )

    "Capsula Timpului România 2118", un monument din bronz în formă de sferă, a fost inaugurată, vineri, la Alba Iulia. În capsulă au fost incluse mesajele a peste 200 de români ai prezentului. Scrisorile au fost redactate de mână...

  • Maghiarii fac presiuni la Senat pentru predarea istoriei și geografiei în limba maternă ( 27 Mai 2011 )

    Membrii Comisiei de Învățământ din Senat sunt asaltați cu scrisori de etnicii maghiari din Transilvania, care fac presiuni pentru ca istoria și geografia să fie predate în limba maternă. Noua Lege a Educației elimină obligativitatea predării celor două discipline în limbile minorităților naționale.

  • Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali ( 9 August 2010 )

    Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali, dupa mega scandalul garantiilor si al milioanele de euro, care au dus la intreruperea colaborarii dintre Victor Piturca si Gigi Becali la Steaua.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2