Date companie
 
 
 
 

Piloții campioanei Napoca Rally Academy au împărțit flori de 8 martie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2012
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : 8 martie
 

Piloții campioanei naționale la raliuri Napoca Rally Academy au împărțit de 8 martie flori și felicitări conducătoarelor auto din Cluj. Sprijiniți de partenerii de la Polițiia Rutieră, așii raliurilor au oprit în trafic mașinile conduse de doamne și domnișoare. Acestea au scăpat însă de data aceasta de amenzi și puncte de penalizare. Ba mai mult, membrii Napoca Rally Academy le-au urat o primăvară frumoasă reprezentantelor sexului frumos și le-au oferit sfaturi utile despre comportamentul în trafic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 8 martie, o zi cu semnificație aparte ( 7 Martie 2022 )

  Mâine sărbătorim 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. O zi cu o semnificație aparte, în contextul dramatic al războiului din Ucraina. Acum, mai mult decât oricând trebuie să învățăm să prețuim...

 • Cluburile din București au fost pline de doamne și domnișoare care au sărbătorit opt martie în avans ( 6 Martie 2016 )

  Deși mai sunt două zile până la ziua femeii, în cluburile din Capitală s-a sărbătorit în avans! Și nu oricum! Pentru doamne și dominșoare, meniurile au fost personalizate. La fel și muzica, tocmai bună pentru dansuri ce au făcut deliciul domnilor!

 • Noapte albă în piețele de flori din Capitală ( 8 Martie 2015 )

  Noapte albă în piețele de flori din Capitală! Florăresele au scos toată marfa la vânzare, iar clientii nu au întârziat să apară. Comerciantii susțin, însă, că e un "8 martie" mai sărac decât în anii trecuți, iar asta se vede în încasări.

 • Femeia, sărbătorită de 8 Martie ( 8 Martie 2014 )

  Ziua Femeii este celebrată de 8 Martie, în fiecare an. In tara noastra nu se sarbatoreste doar Femeia ci si Mama. De altfel, Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. In fiecare primavara, ei o sărbătoreau pe Rhea, mama tuturor zeilor. În Bucuresti, doamnele au venit împreună cu soții la târgul de meșteri și produse tradiționale de la Muzeul Țăranului Român, unde au primit cadouri... practice.

 • Tinerele din București au luat cu asalt cluburile ( 9 Martie 2011 )

  Doamnele si domnisoarele din Capitală au luat cu asalt cluburile, in noaptea de 8 spre 9 martie. Tinerele au sărbătorit, astfel, Ziua Femeii cu show-uri de streaptease...masculin si prezentări de modă cu manechine cu mușchi si zambete seducătoare. N-a durat mult până reprezentantele sexului frumos s-au dezlãntuit.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2