Date companie
 
 
 
 

Semimaratonul Internațional București, editia a II-a.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : semimaraton
 

Pe o vreme splendida, Bucurestiul a gazduit astazi a doua editie a Bucharest International Half Marathon. La competitie au participat peste 6000 de alergători, din 40 de țări, dublu față de anul trecut. Startul a fost dat in Piața Constituției, iar traseul probei vedeta a trecut pe lîngă Arena Națională. Cea mai importanta cursa a fost cea de 21 kilometri 097 de metri. Favoriti - sportivii din Kenia, Etiopia si Maroc. Pe liga proba de semimaraton s-au mai alergat 4 curse: ștafetă 4 x 5,27 km, individual 10,548 km, cursa populară 3,8 km și cursa copiilor. Primii cinci câștigători de la fiecare categorie au fost premiați de organizatori cu bani și produse. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se astfel celorlalte capitale europene care găzduiesc asemenea competitii. Prima ediție a Bucharest International Half Marathon a avut loc in 2012.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Semimaratonul Internațional Oradea City Running Day, la a patra ediție ( 22 Septembrie 2014 )

  Semimaratonul International, Oradea City Running Day, eveniment sportiv aflat la cea de-a IV-a editie, a reunit, duminică, circa 800 de bihoreni, cărora li s-au alăturat si numeroși iubitori ai sportului din 7 tari. La start, s-au aliniat sportivi de toate vârstele, la semimaraton induvidual vârsta minimă fiind de 16 ani, iar la ștafetă de 12 ani. Participanții s-au înscris la probele de semimaraton individual...

 • Peste 8.000 de alergători din 50 de țări, așteptați la Maratonul Internațional de la București ( 3 Iulie 2014 )

  Peste 8.000 de alergători sunt așteptați la cea de-a șaptea ediție a Maratonului Internațional de la București, care va avea loc pe 4 și 5 octombrie. Participanții, care vor veni din peste 50 de țări, vor lua startul din Piața Constituției. Ambasadorul evenimentului este Constantina Diță, campioană olimpică la maraton, în 2008, la Beijing. Constantina Diță a anunțat că se va retrage din activitatea sportivă, cu ocazia Maratonului Internațional București.

 • 7000 de oameni din 50 de țări au alergat duminica la Semimaratonul Internațional București! ( 18 Mai 2014 )

  Peste șapte mii de oameni din 50 de țări au alergat duminica la Semimaratonul Internațional București! Participantii au luat start la cursa individuala pe 10,458 kilometri, stafeta 4×5,27 kilometri, cursa populara pe 2,9 kilometri si cea mai importantă competitie, Semimaratonul de 21,097 kilometri.

 • Cea de-a treia ediție a Semimaratonului Internațional București va avea loc în acest weekend ( 15 Mai 2014 )

  Peste 7000 de participanți din 50 de țări vor lua startul la cea de-a treia ediție a Semimaratonului Internațional București, în acest weekend. Evenimentul este organizat de Asociația Bucharest Running Club și sprijinit de Federația Română de Atletism, Primăria Municipiului București, Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

 • Start la semimaratonul International Bucuresti ( 3 Iunie 2012 )

  Capitala a gazduit in acest sfarsit de saptamana prima editie a Semimaratonului International Bucuresti. Duminica incepand cu ora 9:30, alergatori profesionisti sau amatori au luat startul in Piata Constitutiei in probele de semimaraton individual pe o distanta de 21 km sau stafeta - 2x10,5 km, cursa individuala de 10 km sau cursa populara de 3,5 km, aceasta din urma adresata tuturor celor cu varste de peste 13 ani.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2