Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

18 Octombrie 2010


 • DNA a finalizat ancheta în dosarul ''Poșta Română''

  DNA a finalizat ancheta în dosarul ''Poșta Română'', în care anchetatorii i-au pus sub acuzare, acum aproape trei ani, pe fostul ministru al Comunicațiilor, Zsolt Nagy, dar și pe cel al Justiției din acea vreme, Tudor Chiuariu.

 

17 Octombrie 2010


 

16 Octombrie 2010


 • Fosta sotie a lui Catalin Crisan, Lucia Bubulac, si-a lansat primul album

  Lucia Bubulac, fosta sotie a cataretului Catalin Crisan si-a lansat primul album de muzica usoara. Alaturi de Lucia, la evenimentul organizat la Palatul National al Copiilor din Capitala au urcat pe scena nume mari ale muzicii si teatrului romanesc, precum Felicia Filip, Ovidiu Komornic, Laurențiu Cazan, Gabriel Dorobanțu, Gheorghe Gheorghiu, Alexandru Arșinel și Cristina Stamate.

 • Programul prostituatelor orădene a fost dat peste cap, vineri noapte, de raziile polițiștilor

  Zeci de prostituate au fost ridicate, vineri noapte, de polițiști, de pe străzile municipiului Oradea. Raziile efectuate de oamenii legii i-au vizat, însă, și pe șoferii aflați la volan sub influența alcoolului.

 • Proteste ale dascalilor, in mai multe scoli din tara

  În multe școli din țară, profesorii au refuzat să mai predea și au ieșit în stradă. La Timișoara, Arad sau Pitesti , dascălii dascalii protestat fata de umilinta la care sunt supusi, din cauza salariului de mizerie.

 • Polițiștii din Dâmbovița încearcă să destructureze o rețea de falși inspectori OPC

  S-au dat drept inspectori ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului, iar acum riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 și 15 ani de închisoare. Este vorba despre fostul director al OPC Dâmbovița și despre o angajată a instituției, aflată în concediu de maternitate, care au cerut cinci sute de lei de la un patron, pentru a nu-l sancționa. Bărbatul nu a primit, însă, nicio chitanță și i-a reclamat la Poliție.

 • Sindicaliștii au pichetat, sâmbătă, sediile PD-L, UDMR și UNPR din marile orașe

  Angajații vămilor și penitenciarelor au aruncat, vineri, 25 de caschete în curtea sediului central al PD-L, din Aleea Modrogan, în semn de protest față de reducerile salariale aplicate de Guvern. Moda aruncării caschetelor în semn de protest a fost lansată de polițiști, pe data de 24 septembrie, la Palatul Cotroceni.

 • Ministrul de Finanțe și șeful ANAF s-au întâlnit, sâmbătă, cu sindicaliștii pentru a discuta pe tema stimulentelor

  Mai mulți angajați ai Ministerului de Finanțe s-au întâlnit, sâmbătă, cu ministrul Gheorghe Ialomițianu și cu șeful ANAF, Sorin Blejnar, pentru a discuta pe tema stimulentelor. Ministrul de Finanțe i-a invitat la discuții și pe liderii de sindicat. Sindicaliștii Sed Lex au declinat, însă, invitația.

 • Marja de dobanda lasa loc la interpretari

  O problema cu care se confrunta aproape toate bancile dupa adoptarea normelor europene, este stabilirea marjei de dobanda la creditele vechi, unde variatia dobanzii nu era legata de un indice monetar: Robor, Euribor sau Libor. Aici ordonanta nu este suficient de precisa, bancile avand astfel posibilitatea sa interpreteze textul in favoarea lor.

 

15 Octombrie 2010


 

14 Octombrie 2010


 • Revolta de la Ministerul Finanțelor continuă

  In timpul noptii, peste 200 de protestatari au stat pe holurile instituției din Capitală, nemulțumiți că și-au pierdut stimulentele salariale. Protestatarii au negociat cu ministrul Gheorghe Ialomițianu, dar fără succes.

 • Angajații de la Finanțe au protestat in toata tara

  Exemplul angajaților de la Finanțe din Capitală a fost urmat și de colegii din țară. Rând pe rând, mii de funcționari au oprit lucrul.

 • 20.000 de pelerini au asistat la slujba de hramul Cuvioasei Parascheva

  Zeci de mii de credinciosi au asistat, la Iași, la slujba oficiată de Patriarhul Daniel, cu ocazia hramului Cuvioasei Parascheva. Peste 20.000 de credincioși au facut noapte alba, ca să ajungă să se roage la racla cu sfintele moaște.

 • O cisterna cu benzina s-a rasturnat si a ars

  Accident dramatic, la Vadu Moldovei, în județul Suceavala. O cisternă cu benzină a lovit un stâlp de tensiune, s-a rasturnat, dupa care a luat foc. În urma incendiului, s-au produs trei explozii în lanț. Încarcerat în cabina cisternei, șoferul a ars de viu.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2