Date companie
 
 
 
 

A apărut un virucid sută la sută românesc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pandemie, virucid
 

O invenție românească poate ajuta în lupta cu COVID 19. De 7 luni de zile de când pandemia de coronavirus a lovit și țara noastră, zilnic au aparut informații despre lipsa măștilor și produselor de igienă, atât de necesare în lupta cu acest virus periculos. Soluția găsită de autorități în cele mai multe dintre cazuri a fost cea a importului acestor produse. Zilele acestea avem însă o veste bună. Un grup de antreprenori români, după ani de zile de cercetări, a reușit să găsească o formulă a unui virucid sută la sută românesc, foarte eficient în prevenția infectării cu coronavirus.

GABRIEL BRUJ, antreprenor

"Aventura a început în urmă cu trei ani de zile înainte de toată nebunia cu Covid 19. Văzând că piața românească este invadată de tot felul de produse despre care nu vreau să vorbesc acum, am pus bazele acestui proiect încercând să producem primul virucid sută la sută românesc care să rivalizeze cu cele mai bune produse de pe piață. Ca să înțelegeți mai bine ce sunt produsele de tip virucid. Produsele de tip virucid sunt folosite în uciderea virușilor, gen covid 19, hiv, virusul gripal sau virusul hepatitei C. Anul acesta am reușit să avizăm produsul care sigur va avea o mare căutare în contextul actual."

Înainte de a apărea pe piață, produsul românesc a fost testat de laboratorul de virusologie numarul in 1 lume: Dr .Brill +Dr. Steinmann din Germania. Cercetătorii de aici au demonstrat că în contact cu această substanță, virusul dispare în numai 15 minute. Certificări pentru această invenție autohtonă au fost date de către Ministerul Sănătății. Un alt avantaj al virucidului este că suprafețele curățate prin spălare sau pulverizare nu mai trebuie clătite cu apă sau șterse cu laveta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2