Date companie
 
 
 
 

A apărut un virucid sută la sută românesc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pandemie, virucid
 

O invenție românească poate ajuta în lupta cu COVID 19. De 7 luni de zile de când pandemia de coronavirus a lovit și țara noastră, zilnic au aparut informații despre lipsa măștilor și produselor de igienă, atât de necesare în lupta cu acest virus periculos. Soluția găsită de autorități în cele mai multe dintre cazuri a fost cea a importului acestor produse. Zilele acestea avem însă o veste bună. Un grup de antreprenori români, după ani de zile de cercetări, a reușit să găsească o formulă a unui virucid sută la sută românesc, foarte eficient în prevenția infectării cu coronavirus.

GABRIEL BRUJ, antreprenor

"Aventura a început în urmă cu trei ani de zile înainte de toată nebunia cu Covid 19. Văzând că piața românească este invadată de tot felul de produse despre care nu vreau să vorbesc acum, am pus bazele acestui proiect încercând să producem primul virucid sută la sută românesc care să rivalizeze cu cele mai bune produse de pe piață. Ca să înțelegeți mai bine ce sunt produsele de tip virucid. Produsele de tip virucid sunt folosite în uciderea virușilor, gen covid 19, hiv, virusul gripal sau virusul hepatitei C. Anul acesta am reușit să avizăm produsul care sigur va avea o mare căutare în contextul actual."

Înainte de a apărea pe piață, produsul românesc a fost testat de laboratorul de virusologie numarul in 1 lume: Dr .Brill +Dr. Steinmann din Germania. Cercetătorii de aici au demonstrat că în contact cu această substanță, virusul dispare în numai 15 minute. Certificări pentru această invenție autohtonă au fost date de către Ministerul Sănătății. Un alt avantaj al virucidului este că suprafețele curățate prin spălare sau pulverizare nu mai trebuie clătite cu apă sau șterse cu laveta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Oamenii preferă autoturismul personal ca mijloc de transport ( 8 Septembrie 2020 )

  Mașina personală este mijlocul de transport preferat al românilor în contextul pandemiei de Coronavirus! Așa arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului și cultura asigurărilor din România. Vehiculul personal este urmat, în preferințele românilor, de transportul public și de bicicletă.

 • Pandemia de COVID-19 a prăbușit turismul românesc ( 2 Septembrie 2020 )

  Efectele pandemiei asupra turismului românesc se văd în statistici: sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au scăzut cu 44,4%.

 • 500.000 de români vor române fără loc de muncă ( 27 August 2020 )

  Din cauza virusului SARS-COV-2, economiștii estimează, că în perioada următoare, 500.000 de români vor române fără serviciu. Colacul de salvare ar putea fi banii europeni investiți în cele mai importante domenii...

 • A.N.A.F. vrea să recupereze plățile amânate din cauza pandemiei ( 17 August 2020 )

  A.N.A.F. vrea să recupereze banii de la firmele care au amânat plata obligațiilor fiscale, invocând pandemia. Măsurile de recuperare ar putea fi extinse și asupra persoanelor fizice. Deocamdată, Fiscul analizează...

 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor ( 2 August 2020 )

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2