Date companie
 
 
 
 

Adolescent de 15 ani din Iași găsit spânzurat în curtea casei sale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spanzurat, adolescent
 

Un adolescent de 15 ani din Iași și-a pus capăt zilelor, de teama unei evaluări psihologice. Băiatul a fost găsit spânzurat în curtea casei sale. Medicii, sosiți cu elicopterul SMURD, nu l-au mai putut salva.

VOX "El împreună cu mama au fost invitați în data de 25 la orele 10 la sediul de Direcție generală și Protecția Copilului, în vederea evaluarii psihologice în vederea prezentării in fața Comisiei de Protecția Copilului și demararea procedurii de consiliere psihologică."

Băiatul a avut probleme cu justiția în 2012, când a avut un conflict cu un copil pe care l-a lovit de mai multe ori cu un bici. În urma anchetei, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale, fiindcă băiatul era minor. Magistrații au cerut totuși ca adolescentul să fie evaluat și consiliat psihologic. Vecinii sunt șocați de gestul extrem al băiatului.

VOX vecin: "Era supărat? Da, abătut stătea cu capul în pământ, dar n-am băgat de seama și când am auzit apoi că s-a spânzurat, dar, na, sunt fel și fel de necazuri."

VOX vecin: "L-am văzut îmbracat s-a dus în centru, dar nu știu ce s-a mai întâmplat apoi. Cum era? Era un băiat frumușel, voinicel, elegant."

Potrivit informațiilor primite de Direcția pentru Protecția Copilului, băiatul ar fi avut și probleme la școală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Turist britanic, găsit spânzurat în pădure, aproape de Bușteni ( 18 Mai 2021 )

  Un turist britanic dat dispărut de familie a fost găsit spânzurat în pădure, în zona dintre Bușteni și Poiana Țapului. Salvamontiștii au intervenit în noaptea de luni spre marți, în căutarea unui cetățean...

 • Preot de la Iași, găsit spânzurat în podul casei ( 12 Decembrie 2020 )

  Caz șocant, la Iași! Un preot din cartierul Galata a fost găsit spânzurat în podul casei. Sora sa este cea care a făcut cumplita descoperire și a alertat autoritățile. El nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio.

 • Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar ( 10 Septembrie 2020 )

  Doi băieți, unul de 15 ani, celălalt de 18, și o fată de 15 ani din Târgu Jiu sunt cercetați sub control judiciar, după ce au atacat violent un adolescent din județul Vâlcea. Bătaia, care a avut loc în urmă cu trei luni, a fost filmată...

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Un licean premiant s-a spânzurat chiar înainte de bacalaureat ( 2 Iulie 2019 )

  Tragedie în Petrila! Un elev premiant, de la Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuși” din Petrila, s-a sinucis chiar înainte de examenul de bacalaureat. Băiatul a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea orașului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2