Date companie
 
 
 
 

Bataie pe ajutoarele alimentrare de la Uniunea Europeana, la Targu Jiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, targu Jiu
 

Înghesuiala la Târgu Jiu, unde peste o suta de oameni s-au ingramadit ca sa se aleaga cu alimente gratuite, trimise de Uniunea Europeana.
Potrivit Newsin, localnicii s-au calcat în picioare pentru a pune mâna pe ceva faina, malai sau lapte praf.În Târgu Jiu, 6.700 de persoane beneficiaza de aceste ajutoare, cu 1.500 mai mult decât anul trecut. Pâna acum primeau doar faina si zahar, asa ca oamenii nu prea veneau sa le ridice. Acum, fiecare primeste 14 kilograme de faina, sapte de malai, trei de paste fainoase si câte un kilogram de biscuiti, zahar si lapte praf. Autoritatile spun ca exista pachete pentru toata lumea, iar ajutoarele se pot ridica pâna în luna ianuarie a anului viitor.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Romii din Ivești, la sapă pentru ajutorul social ( 17 Iunie 2017 )

  După muncă și răsplată! Romii din comuna Ivești, județul Galați, care s-au calificat pentru a primi ajutor social de la stat, au ieșit la muncă în folosul comunității. Potrivit reprezentanților Primăriei Ivești, din 390...

 • Daruri de sărbători, pentru familii nevoiașe ( 30 Decembrie 2016 )

  Sărbătorile au venit și pentru două familii sărace din județul Ialomița. Mai mulți români inimoși, întorși recent din Italia, le-au dus mai multe daruri, printre care haine, dulcuri si lemne pentru încălzire. Prima oprirea fost în satul Misleanu, acolo unde o femeie își crește singură cei trei copii, într-o casă pe jumatate dărâmată.

 • Zeci de mii de nevoiași din Constanța primesc pachete cu alimente de la Primărie ( 23 Iunie 2015 )

  Ajutoare pentru nevoiași, distribuite în județul Constanța. Potrivit datelor oficiale, aproximativ 50.000 de oameni beneficiază de pachetele cu alimente puse la dispoziție de primării. Sunt oameni nevoiași și pensionari, care abia abia reușesc să-și cumpere medicamente sau să-și plătească facturile. Mâncarea pe care o primesc gratis îi ajută să supraviețuiască. 

 • Zilele Municipiului Târgu Jiu, sărbătorite cu fast ( 20 Mai 2015 )

  Spectacol grandios la Târgu Jiu, unde sunt serbate Zilele Municipiului. Lasere și focuri de artificii au deschis seria de evenimente care marchează 609 ani de la atestarea documentară a orașului. Marea atracție a serii a fost o proiecție video pe un ecran de apă care se ridica din râul Jiu. 

 • Coadă pentru ajutoarele de încălzire, la Sibiu ( 9 Octombrie 2014 )

  Coadă în fața primăriei din Sibiu, pentru obținerea ajutoarelor de căldură! După câteva zile cu vreme rece, oamenii s-au grăbit să-și depună dosarele, de teamă că vor rămâne fără subvenții. Cozile s-au format încă de la primele ore ale dimineții. Unii aveau deja dosarul pregătit, în timp ce alții încercau să afle ce documente le sunt necesare pentru primirea ajutoarelor. Subvențiile se calculează în funcție...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2