Date companie
 
 
 
 

Cei patru tineri găsiți morți într-o casă din Oltenița, intoxicați cu o substanță neprecizată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : morti, oltenita, tineri, intoxicati, analize, probe, institut, legisti, medicina, legala, substanta
 

Cei patru tineri, găsiți morți într-o casă din Oltenița, s-au intoxicat cu o substanță neprecizată. Aceasta este concluzia necropsiilor efectuate de medicii legiști, care au prelevat probe suplimentare, ce vor fi trimise la Institutul Național de Medicină Legală, pentru analize, inclusiv toxicologice. De asemenea, legiștii au constatat că nu existau urme de violență pe trupurile tinerilor decedați. Tinerii au fost gãsiți fãrã suflare, într-o încãpere în care se afla o instalație improvizatã de încãlzire. Fetele aveau 16, respectiv 17 ani, iar bãieții, unul 20 și celălalt 21 de ani. Ei se adunaserã la casa unuia dintre băieți, pentru a pregãti petrecerea de Revelion. Au pregătit un grătar, după care au intrat în casă. Au lãsat aragazul aprins, dar, între timp, flacãra s-a stins. Mama uneia dintre fete a intrat în alertã, când a vãzut cã fiica ei nu mai rãspunde la telefon. Un prieten de-al tinerilor a mers sã vadã ce se întâmplã și i-a gãsit morți.

VOX "- Ce ți-a povestit baiatul care i-a găsit în casă? - Era foarte șocat și plângea foarte rău! Azidimineață, una dintre mame l-a sunat pe acest băiat și știa unde sunt de aseară și a venit! A sunat la poliție, ambulanță, au venit, i-au gasit morți pe toți și am ramas foarte șocați. Adică, aseară ne am întâlnit cu ei în oraș! Vorbeam de revelion, unde il facem!"

VOX "I-au gasit morți, au luat cu ei tot, în mormânt."

Familiile celor patru tineri se pregătesc, acum, de înmormântare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2