Date companie
 
 
 
 

Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, insula, fundeni, spectatori, azur
 

Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona", „În stație la Lizeanu”, ”Mai întoarce, Doamne, roata” ori „Cenușăreasa”.

VOX „- Mă simt foarte bine și în primul rând în siguranță, aici, la Family Fast, în seara asta. - Cum este atmosfera aici? - După cum puteți vedea, este foarte, foare, foarte multă lume aici, se simt foarte bine.” 

VOX „Foarte bine ne simțim, am venit împreună cu familia, să luăm o gură de aer și să ascultăm muzică foarte bună.”

VOX „Așteptăm de mult să venim la acest concert. Ăsta este al treilea, cred, este superb, este o locație supertare, dar, mai ales, muzica se aude foarte bine, tehnica e super. Nu mă așteptam să fie așa.” 

MARIUS CHINA, organizator „- Sâmbăta viitoare va urca pe scena Family Fast Adda, iar, duminică, o să cânte Sore. - Care este atmosfera aici la voi? - Din ce în ce mai frumoasă! Oamenii din ce în ce mai încrezători, mai dornici de distracție și, în același timp, își dau seama pe măsură ce vin aici că respectăm toate măsurle de prevenție și că se pot simți în siguranță.” 

Concertele continuă pe Insula Fundeni, iar biletele pot fi achiziționate online. Parteneri media ai evenimentelor muzicale sunt Național TV, Național 24 PLUS, Favorit TV și Național FM.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2